Vulin: Srbija posvećena mirovnim misijama, jer su i njoj drugi pomagali

Ostavite komentar


  1. Vuline vojni Ajnštajne, zvezdo ove vlade, zaisa si u pravu- ti DRUGI su pomagali, jedni dugima, kako da što efektivnije bombarduju Srbiju, ubijaju nejač i rasture srpsku infrastrukturu. Ti to danas nazivaš pomoć? I ti, uglavnom, tim zločinima pomažeš u nekavim „mirovnim misijama“ kako bi svi ti zlikovci, kao npr. u Avganistanu, Iraku, Siriji, Libiji td. još žešće porobili te doskora zaista nezavisne države! Gledajući tvoju sliku u novinama i na TV mislim da nisi Srbin, jer pravi Srbin ne bi to činio što ti činiš- pre će biti da ćeš žestoko brukati i one na koje podosta podsećaš, na naše, u odnosu na tebe, vrle zemljake i sugrađane Rome!

  2. Idiote, ko je Srbiji pomogao osim Rusa, ne uvek? Pomogao je Klinton, uništio ti zemlju, a tvoj šef još mu poklonio tri miliona evra u kampanji Hilari, a sve to palo u vodu. Pomogao Bler, najveći vaš, ne narodni, savetnik, jebo vas on, posle Klintona najveći zločinac Srbije, tu je Gusenbauer, Šreder, sve vaši vrli prijatelji, sram vas bilo idiotska.

  3. Drazo,molim te kao brata da ovog,ne znam kako bih ga nazvao,mozda je prava rec „metilj“,spominjes samo u nekoj parodiji!!!Pa njega ni deca ne shvataju ozbiljno,beskicmenjak!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.