Vulin: Vreme tihog ponosa

Ostavite komentar


  1. A tetka majstore? Na nju treba najviše da budeš ponosan. A i zahvalan. Inače,ne znam kako ove oficire srpske vojske nije sramota da na bilo koji način odaju poštovanje jednoj lažljivoj kukavici,dezerteru,diletantu,prevrtljivcu i moralnom degeneriku kakav je vulin?

  2. Zasto ovaj covek nije u pritvoru zbog pronevera ?Kako se on usudjuje da obavlja ikakve drzavne funkcije , ko mu to dopusta ?!

  3. Biće da ste svi Okupoljeni s obzirom,na,,Uspehe,,i,,Zasluge,,a posebno na AMANETE, iz sv,Trojstva i ostalih,junaka,,OKO VAS SA,,SKUPA, nacionalna SRAMOTA Svih Vremana a Posebno Ako se Uopšte i Usudite da se Poredite s JUNACIMA WW1 .I WW2.ISTORIJSKE ČINJENICE u NACIONALNO NEIZBRISIVOM,,SPOMENARU,I DOKUMENTIMA,,kojih bi morali a i trebalo debelo Da se Stidite,AKO,TAJ POJAM UOPŠTE POSTOJI U VAŠEM KONFABULIĆNOM MOZGU ,I VOKABULARU, NISU ,,SREĆOM,napredDNO Naštelovane DA VAM KLEČE..

  4. Mislim da je vreme glasnog srama svih oficira jer imaju Vulina za ministra, a o tome govore i protesti vojnog sindokata, udruženi sa sindikatom policoje, koji se glasno stide svog ministra. Vreme je da Vul-in postane Vul-out i da Nobojša Stefanović ponovo bude samo Nebojša iz Beograda.

  5. Ako bi tuzilastvo uopste smelo da se umesa u aferu "Tetka u SAD" bila bi potrebna samo 1 sekunda da se vidi u pasosu da li je 22 puta izlazio iz zemlje pa posto sigurno to nije bio slucaj da podigne optuznicu u istom danu! Ali nece, jos!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.