Vulin: Za decu poginulih i ranjenih pripadnika MUP-a od sada i zimovanje i letovanje 1Foto: FoNet/MUP

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) je danas deci poginulih i ranjenih pripadnika tog ministarstva, uz sredstva za nabavku udžbenika, poklonilo laptopove i mobilne telefone, a najavljeno je i da će od ove zime ona imati pravo da sa pratiocem sedam dana zimovanja provede u nekom od objekata MUP-a.

Na svečanosti povodom početka školske godine, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je naveo da će deca poginulih i ranjenih pripadnika MUP-a imati i pravo na sedam dana letovanja u nekom od objekata ministarstva na moru.

U saopštenju se navodi da je Vulin prilikom uručivanja poklona naveo da je MUP stradalim pripadnicima „večno zahvalan, baš kao i vaša Srbija“.

„Kada dođe vreme da završite škole, vi koji budete želeli da svoju budućnost doživite u Ministarstvu unutrašnjih poslova za vas će uvek biti posebno mesto“, rekao je ministar, dodavši da je to rešenje predviđeno i zakonom.

Vulin se zahvalio i Udruženju osiguravača Srbije koje je doniralo laptopove, koje je dobilo po 17 osnovaca i srednjoškolaca, dece stradalih i ranjenih pripadnika MUP-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari