Za neodgovorne funkcionere samo vaspitne mere

* U ukupno 15 od 27 odbačenih krivičnih prijava funkcioneri nisu imali nikakve posledice * Sedam funkcionera je osuđeno, u šest slučajeva kazne su bile uslovne
Za sakrivanje ili lažno prijavljivanje podataka o imovini predviđene kazne zatvora do pet godina

Ostavite komentar


  1. Smatra li se dragicin fond kao "humanitarna svrha"? U ciji fond se sad uplacuje?

  2. Sve je jasno. Zbog EU imamo institucije demokratskog drustva koje naravno kostaju budzet ali se njihov rad ne uzima za ozbiljno i pravosude sve to baci pod tepih! Postenije je poukidati ih i pokazati pravo lice ove vlasti – diktatorsko! Ali ono ne cuva samo clanove SNS-a nego i LDP-a i ostalih – mogu da zatrebaju! Dakle,cela politicka elita se izdvaja od naroda i za njih uslovno ne vaze zakoni!

  3. Maloletni prestupnici, šta da radimo. Dok ne počnu da to rade u Grčkoj pa ih pohapse kaop ove huligane.

  4. Агенција за борбу против корупције је постала агенција за издавање потврда да нисте корумпирани. Нема ни једног политичара или било које друге утицајне личности коју је ова агенција означила или оптужила за корупцију. Као што су јуче, према овој агенцији, Ђилас, Ђелић и Дулић били оличење поштења, тако су то данас "лавови" из СНС или СПС. Све по закону.

  5. Informacije su vam samo donekle tacne. Na sajtu
    Agencije se bolje vide krivicne prijave i ishodi, a tamo, samo primera radi, lepo stoji i oportunitet od 1.000.000 dinara…

  6. NIJE Li Baš OVU,Ledy Babić,,,IZABRALA,,,Elita,,SNS,Maja od Novoga Sada,od,,milja ATP,ovka,iliti,,zvonce,,i ,,vojvoda,,stiroporski,,i pored,,spontano i slučajno,,zaturene,,,Presude,u Upravnog suda da je CEO mandat bila na čelu Agenije Nelegalno, i tako,,položila najveći ,ispit za u,USTAVNI SUD,,osim što je i u svakoj,,ekskluzivi,imala uz sebe i jednog posebnog,pravdenika,posebnog,,ugleda,, i,,stručnosti,,,dr,Šoneta,,.ILI DA SE SVI S AMEBAMA,,RAVNAMO,,..

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.