Zaječar: Nemar ugrožava bezbednost dece

Ostavite komentar


  1. Ništa novo. U Zaječaru već godinama vlada nemar, neodgovornost i nekompetentnost gradske uprave.

    1. To sto Vi nazivate nemarom je ustvari briga ZA NASU DECU zajedno sa Jovanicom,gladju,Sarcevicem./ vaspitani mogu da vaspitavaju,obrazovani da obrazuju/,ulizicom Djuricem koji se uspuzao tako visoko………

      1. Prijatelju, podrzavam kritiku i pisanje komentara jer to i sam radim. Pitanje za tebe je da li si pre slikanja pokusao da pozoves Elektrodistribuciju i prijavis problem? Da li si mozda sisao do trafo stanice, upozorio decu i pokusao da kako-tako, makar i nekom ciglom, obezbedis vrata? Nemam nikakve veze sa proslim, sadasnjim ili buducim vlastima vec samo smatram da ne mozemo samo kritikovati vec da i nesto konkretno cinimo za sebe!

    2. Nije uprava kriva,vecinom nemarnost radnika…vecina da popije po casicu dve,pa tek onda posao i tako zaborave…kada bi uorava bila kriva za sve sto se dogadja…liliii pa ne bi bilo kraja osudjivanju.

  2. Zaječar je skroz zapušten.Veliki broj pasa je na ulicama i kreću se u čoporima, ne smeš na ulicu da izađeš, a još ne može ni da se spava od njih.Psi čak ulaze i u škole i šetaju se po hodnicima, naravno niko ne vodi računa o tome.Na ulicama je smeće, ceo grad smrdi, još je i vazduh jako zagađen.Škole i bolnice nemaju osnovnu opremu.Bolnica je u ruševinama, ali bukvalno.U školama standardno nema kreda, ni sunđera, kao ni ostale potrebne opreme.U tehničkoj školi na primer nema ispravnih kompjutera, a oni su osnovna oprema za rad.Propao grad načisto, a mažu nam oči sa nekim kao ulaganjima u grad.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.