Žalba na odluku NN veća FON-a: Poništiti doktorsku diplomu Malom

Ostavite komentar


  1. Smuvaće AV ucenama, kupovinom glasova ili dovođenjem nekih „eminentnih profesora“ iz Bosne….

    1. A zasto da se ne veruje NNV FON ? Procedura je pri kraju, zasto ne dopustite, bez sugerisanja, da Eticka komisija odluci kako to nalaze zakonska revgulativa. Opet vrsite pritisak i , opet uplicete medije, a to znaci citavu javnost. Zar to ne radite od pocetka, od pre 5godina, akademice Teodorovicu! Dosta ste nam kaše zamesili.

      1. 5 godina treba jednoj pravnoj državi (mi očigledno nismo pravna država sem na papiru) da ispita da li je nešto falsifikat ili ne? Nemci to urade za 15 dana i svi zadovoljni sem plagijatora, koji mora da podnese ostavku!

      2. Ne vrši se pritisak nego se u skladu sa zakonskom procedurom podnosi žalba na odluku NN FON-a.

      3. Dovoljno si pismen.Prelistaj disertaciju S.Malog i uporedi je sa originalima i uočićes razmere plagiranja.

  2. Vazno je da se ne upadne u klopku koju je namestio rektorat, a to su skraceni rokovi za odlucivanje koji su suprotni samim propisima UB.

  3. FON je raspisao zender za renoviranje svog faksa a takođe je moguće da im se oduzme jedna od zgrada,a sve to rešava Ministarstvo finansija,gle koja slučajnost i kakav odgovor profesora sa FON-a.

    1. Pa neka uzmu ako su toliko „moćni“. Ako je „doktorat“ uslov da su FOH-u ostavi ili uzme ta zgrada, pa neka je uzmu. Ovoj državi nisu potrebni fakulteti već sale za mitinge i „nacionalni stadioni“ za iživlalje jednom u 100. godina…jav

  4. Siniša Mali: „ZNAM DA SAM SAM PISAO SVOJ RAD!!!“ Ha haha. Izjava jednog doktora nauka! Pa ko te to pita… očigledno da si naručio da se rad napiše. I to od pogrešne osobe koju je to mrzelo, pa je prepisala više od pola. Mislim da bi najpre trebalo utvrditi da li je Siniša Mali stvarno ljudsko biće, ili je plagijat čoveka… podmetnuti foto robot u ulozi Ministra finansija… i čega sve još ne

  5. Nrko ko nije procitao doktorski rad i nije naveo ko je vlasnik teksta koji je plagijat,trazi da se ponisti doktorat.Tako moze da se trazi za bilo koji doktorat u zemlji pa i njegov.Napravi se hajka i misle da su uhvatili zeca.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.