Zastarelost – privilegija osumnjičenih bliskih vlasti

Da li će biti utvrđivana odgovornost sudija i tužilaca koji su doveli do obustave krivičnih postupaka

Ostavite komentar


  1. Bivša vlast je uspela da Bogoljubu Kariću otme Mobtel i proda ga za 1,8 milijardi evra. Dakle, to je politički napakovana optužnica za koju tužilaštvo nije prikupilo dokaze pa je zastarela.

  2. Slucaj Aleksandra Damjanovic i Zorana Mihajlovic, propisi o ozakonjenju i planiranju i izgradnji, i kradje parcela cerki Gece Kona na Dedinju od strane Slobodana Milosevica…..

  3. Ma briga nas za Karica,mnogo je vaznije gradjanima pleniti imovinu ako nisu platili struju ili kiriju,to ne sme zastariti?

  4. Mozda ne bi bilo zgoreg i razmisliti sta sa tuziocima koji ODBIJU da vode istragu, sta sa onima koji po direktivi pokrenu postupak iako nema razloga za to pa se unapred zna da ce izgubiti i na kraju sta sa onima koji ZABORAVE da u optuznici pomenu i INICIJATORE krivicnih dela.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.