Zaštitnik građana tražio od Jukoma dokaze da je policija koristila prekomernu silu na protestu ispred Skupštine grada

Ostavite komentar


  1. taj produzena ruka ,,stranke na vlasti,, neka radi svoj posao,..neka jel gledao tv..ako nije to je njegova sramota, ovako.. hoce ,,sazvakano sve da mu se prezentuje,, pa da on nesto komentarise,….nego sta ce policija u skupstini grada, sta ona ima da radi unutra,…to je izazvalo sve..ko je njima dao to pravo ko ..ko je taj koji nije hteo da pusti one koji su hteli da udju , poslanici skupstinski a i onaj covek koji je u tom stabu koji vlada gradom,, privremeni organ, e to je sve dovelo do onog sto smo gledali…ljudi nisu usli u skupstinu a ostecenje unutrasnjosti objekta namestaj i ostalo je nekonapravio koje bio unutra…stoga sve je jasno….tako da ovim iz jukom.a, savet nekaovaj skuplja podatke neka skuplja…i onako ima debelu platu….

  2. Читам и не могу да верујем. Заштитник власти, пардон грађана, наложио покретачу иницијативе да достави доказе, као да су они овлашћени и у могућности да поступе по налогу. Више је него очигледно како ће се завршити поступак пред заштитником .. да видимо кога или чега.

  3. Sve su kamere snimile ko lomi narodnu imovinu nema tu prekomerne sile policije cak je trebala iostrije kao na zapadu pa da im nikada ne padne na pamet da ruse drzavnu imovinu nasu i njihovu

  4. Nijedna ustanova u ovoj državi nije nezavisna, pa ni Zaštirnik gradjana, koji je kad je video da se brod ljulja brže bolje obezdio sebi još jedan mandat
    Sram da ga bude…. Zaštitnik sekte koja je okupirala institucije

  5. Zastitnik gradjana je samo farsa za prikazivanje EU toboze demokratije u Srbiji a inace je verna produzena ruka rezima.

  6. Naravno da je policija upotrebila prekomernu silu.To se videlo i u prikazanim snimcima na televiziji.Policajce koji su upotrebili prekomernu silu treba pod hitno procesuirati pogotovo one koji su se izivljavali zivotinjski nad onim mladim ljudima.Takvima treba pod hitno uruciti otkaze.

  7. Policija je preterala?! Trebala je da ljubazno zamoli zajapurene i zadrigle jurišnike na zgradu i policiju da se mirno raziđu!

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.