„Ponizio i policiju i tužilaštvo“: Zašto je baš Vučić morao da saopšti da je devojčica iz Bora ubijena?

Ostavite komentar


  1. Nije bitno ko je saopštio tužnu vest. Strašno je to što se dogodilo i treba imati saosećanje sa porodicom.

  2. Kod nas počev od predsednika pa preko ministara niko nije u vinklu te se ne treba čuditi ovakvim stvarima

  3. Informer i Kurir po hitnom postupku treba ukinuti. Sramno je njihovo novinarstvo a Vučića ne treba ni spominjati.

  4. Zato što je infantilan, nesposoban i nedostojan mesta na kome se nalazi.

  5. On smatra da je Srbija njegova privatna imovina i da niko , osim njega nema pravo da se obraća javnosti u vezi važnih događaja .

  6. Mora da se i ujutru pojavljuje na TVu, u zoru da kaže da je sunce izašlo i da je svanuo dan, inače do tog ne bi došlo. Pretpostavljam da je tako iako tad ne gledam TV.

  7. Ma svi mu savijaju kičmu i podmeću zadnjicu samo da bi ostali na pozicijama. U stvari, kičmu i nemaju, kao ni mozga ni dostojanstva.

  8. Nikog on ne ponižava. Sve su to ljigavci kojima je dobro zarad lične koristi.

  9. Stvarno besramno ponasanje predsednika ali da li nekoga to iznenadjuje da je on tolika hulja ? Normalizovao je bolenso umobolno i izopaceno to mu je i zavestanje kao politicar i covek .

  10. Prvo što sam pomislio kad sam video kakav cirkus od ubistva deteta prave Vučić i kompanija je da će se otmičari deteta, ukoliko je kidnapovano, „rešiti“ deteta i da je zbog te mogućnosti dete u smrtnoj opasnosti, što ovim idiotima uopšte nije bilo važno. Važno je samo da se Oskar pojavi na televiziji i glumi zabrinutost, mada svi znamo da Glavni šef, kao i svaki drugi narcis i psihopata, nije sposoban da oseća bilo šta pozitivno prema drugim ljudima.

  11. Zašto, pa zato što ima dijagnozu a ovi miševi ćute, ne smeju da pisnu, pa zar nije to patološko stanje već 12 godina svakodnevna pojava, jel narod toliko bolestan??

  12. Zato što ne postoje institucije, postoji samo ON!
    ON je od našeg života napravio rijaliti program.
    Sve su iscenirali, ne prestaju da manipulišu narodom,
    odvlačeći pažnju sa krucijalnih socijalnih pitanja. Šta bi sa istragom o krađi izbora??? Ko je odgovarao krivično za to?????
    Dok se narod zabavlja, oni kradu li, kradu…

  13. Psihopata koji uživa i u ovakvim uzasnim trenucima. Mala je razlika između ovih monstruma i ovoga, malo viśe je sofisticiran

  14. Videvsi i cuvsi g. Vucica ostao sam bez reci, Predsednik Srbije, svih gradjana Srbije, kako kaze, saopstava vest koju treba da saopsti tuzilastvo i policija, g. Vucicu da li ikada pomislite da na ovaj nacin srozavate funkciju Predsednika Srbije? Stvarno nema smisla. Ziveli

  15. Ja sam znala da će na kraju to on morati da saopšti, čak iskreno sam mislila da će ako nađu devojčicu, ići „lično“ da je spase. Ako on ne zna ko bi trebao da saopštava ovakve informacije i na koji način, onda neko to vidi ko to i kkao to rade u drugim normalnim državama. Isto važi i za ovaj nepismeniji, zatupljeniji i bahatiji deo građana Srbije, neka pogledaju ko o ovakvim stvarima iyveštava javnost i na koji način. Policija, tužilaštvo je odavno poniženo, a tome su sami svojim činjenjem i nečinjenjem doprineli. Mi smo generalno ponižena država i narod.

  16. „„Ponizio i policiju i tužilaštvo“
    – Po ko zna koji put od 2012.

  17. Zato što je lešinar i hijena.
    Tako je skupljao poene i za ubistvo pevačice na nasipu.

  18. „… bukvalno radi šta hoće i na ovaj način ponovo i ponovo, svaki put ponižava i policiju i tužilaštvo i sve ostale državne organe.“

    Kamo srece da je samo on! Sta je sa svima ostalima koji treba da rade svoj posao u skladu sa Ustavom i Zakonima ove drzave? ZASTO se njemu dozvoljava takvo ponasanje? Ova drzava ima mehanizme pravne drzave koji sprecavaju ovakvo ponasanje. ZASTO ih vec 12 godina ne primenjuje? ONnista ne bi mogao bez podrske ovakvih koji ne rafe svoj posao. Oni su vece zlo od njega.

  19. Niko ne zna da objasni da li je u pitanju krivicno delo Ubistvo ili krivicno delo Teska dela protiv bezbednosti javnog saobracaja, ili sagovornici ne prave razliku izmedju ta dva krivicna dela.

  20. Ništa novo, setimo se kad je umro Patrijarh Irinej niko nije smeo da objavi da bi on to objavio 5 sati kasnije, sramota božja od čoveka.

  21. To je izgleda jače od njega. Apsolutno o svemu mora on, pa on, pa on da se oglasi. Sem sakupljanja političkih poena na najprizrmniji način, stručnjaci bi bolje, tačnije objasnili zašto je to tako.ON i niko drugi…..ON, ON…i opet ON. Spasi bože….

  22. Redakciji Danasa / moderatoru.
    Kada se klikne da se čitaju komentari, link ne radi, već vodi do stranice gde se upisuje novi komentar. Hvala na pažnji, ali već sam vam pisao.

  23. Vuciceva greska ogromna ali nije prvi put da nas bruka pred svetom i ko zna koliko ce jos puta

  24. Vučic, „najbolji student generacije na pravnom fakultetu“ krši sve zakone i ustav kad god je to u interesu njegovih autokratskih političkih ideja. Kad se skine konačno sa vlasti treba pokrenuti akciju i apelovati na Pravni fakultet u Beogradu da mu se oduzme odnosno poništi diloma.

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 9

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.