Zašto je zabranjeno snimati Vulina?

Policija nezakonito tražila da se obrišu snimci Vulina

Ostavite komentar


  1. Mozda predje na koferce .Tetka. iz Kanade je vec dala ,sve sto je imala.

  2. Ovo je već totalna diktatura!! A taj Volin“ je javna ličnost i može da ga slika ko hoće! Kako on dobi tu funkciju, nije mi jasno?!

  3. Ma ne brani Vulin snimanja , cak sta vise su s njegove strane i pozeljna . To je zbog same tehnike , pucaju sociva kad ga uhvate ovako stasitog i lijepog.

  4. Ja Sam Vulin I ja Sam najlepsi u vladi, svi ostalisu izgledaju ko lopovi, mnogo ruzna Vlada, niko nema usi ko ja.

  5. Ma da ,ovaj Šabić i Gajić u sve se razumeju.Ne radi se ovde o ličnosti ,odnosno Vulinu,nego o funkciji koju obavlja.I ne pije vodu da to nema u zakonu,odnosno u propisima koji se odnose na štićene ličnosti.

  6. Svedok sam. Zaustave se u Berlinu dve limuzine ispred samoposluge. Izadje nemačka kancelarka. Udje u prodavnicu. Jedan iz obezbeđena ostane na ulazu, žena telohranitelj na distanci za njom u prodavnicu. S korpom Merkelova stane u red na kasi. Plati i izlazi usput klimnuvsi glavom prolaznicima koji je prepoznaju. Iako nosi, naravno, masku. Seda u kola i odlazi. Sto metara dalje kolona se zaustavlja na semaforu. Crveno je.

  7. Hitler je progonio samo Jevreje a ovaj rezim progoni SVE,sto se od klasicne diktature da i ocekivati.

  8. Samo sa pratnjom moze da dobije na znacaju. Inace ga niko ne bi primetio, sigurno ne bi pozeleo da mu pridje toliko da bi se slikao sa njim, a jos manje da prlja ruke na njega. I od ovog slikanja je morao da napravi dodatnu dramu da bi zavrsio u novinama jer nedovoljno ljudi koristi instagram ili gde je vec objavljena.

  9. Ovo je uvek slučaj kada iskompleksirani kriminalac dobije nekakvu funkciju „od velike važnosti“.
    Ovog ćoravog dustabanliju treba smestiti u zatvor zajedno sa tetkom i ortakom kome ovaj dade 1.000.000€ (dobro ste videli, milion Eura) naših para za ugradnju 30 kamera
    E narode naivni!

  10. Dakle, ovaj „opasni kriminalac“ je „ugrozio sigurnost“ osobi koja mu je dolazila na vrata i uznemiravala ga.
    Po našem „rodno ravnopravnom“ sudstvu sasvim je „normalno“ da „rodno ravnopravne“ pripadnice ženskog pola dolaze, zvone lupaju na vrata, jer bez obzira na „rodnu ravnopravnost“ na kraju su „slabiji pol“ koji „treba da bude zaštićen“.

  11. Znaci, to su bili kriminalci u uniformi, a ne policajci, jer su postupili suprotno Zakonu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.