Završen protest ispred pekare u Borči uz poruku da više neće biti okupljanja

Ostavite komentar


  1. Gde je Szas, da osudi ovaj marš (potencijalnih) linčera ili su ih možda oni i organizovali. I oni su mi neki borci „za pravdu i istinu“, „demokratski i tolerantno“ nastrojeni a protiv Vučića diktatora, sram ga bilo. SzaS je odraz u ogledalu vlasti i iskreno i duboko želim propast i jednima i drugima. Još se pitaju zašto su protesti „utihnuli“. Ako u Srbiji nema bolje opozicije od ovih, a ne vidim ni u naznakama da je ima, utihnuće i Srbija. Ako ne baš sutra a ono preksutra. Sramota. Mislim, naša sramota. Ako znamo za sram uopšte

    1. da pokažu ovoj šačici (ne)ljudi šta misle o njima i da ne dozvole ovakav haos u svom gradu, kada već policija obezbeđuje ovakve skupove umesto da ih rasturi. Beograd, glavni grad, kako to jadno zvuči.

      1. Zato se i juga raspala jer ne postoji ni zrnce tolerancije ka različitom ne samo u Srbiji nego i u Beogradu.
        Umesto da se forsira ekonomija tj rad vredan da se uredjuje kod nas je sve neka emotivna priča.
        Čak Beogradu nedostaje državotvorni st. Zbog toga sledeći korak je gubitak i Severne pokrajine. Ne može niža kultura vladati ni nad višom ni nad istima. Uvek pobedjuje kultura uredjenost uljudjenost itd.

      2. Postovani „gde su beogradjani“, kao jedan od tih (ne) ljudi, zamolio bih vas da pronadjete snimke sa danasnjeg skupa, a ne da komentarisete napamet. Zalosno je mediji, ukljucujuci I Danas, cemu se nisam nadao, ovako zaista sturo, da ne kazem jadno, izveste sa ovog skupa. Nemam nameru da polemisem da ljudima koji nisu bili prisutni i pausalno sve nas gradjane Borce nazivaju desnicarima, ekstremistima, neofasistima I jos gore neonacistima. Zaista vas molim da pronadjete snimak danasnjeg skupa (npr. srbin info), odgledate ceo snimak, saslusate izjave, a potom komentarisete. Poticem iz porodice sa dugom antifastickom i antinacistickom tradicijom, I ne dozvoljavam da me niko tako etiketira. Uz put, nisam ni desnicar. Samo volim svoju zemlju. I na kraju jedan podatak: „jadni pekar“ je od lica iz kriminogene sredine jos pre dva meseca trazio nacin da „sredi papire“ za Nemacku. Izgleda da je nasao precicu. Zivi bili pa videli, a mozda I iz ambasade Nemacke budu posteni, pa kazu da li je podneo neki zahtev za sebe i porodicu. Jos jednom, bez namere da se raspravljam, molim vas pogledajte snimak i poslusajte sta je receno.

        1. Pa šta si to pokazao na tom skupu molim te objasni?
          Jeli to jedini čovek u Srbiji ispred kojeg se protestuje zato sto je možda kriminalac? Jel kriminalaca ima makar na pretek.

          Ajde citiraj neku pametnu ?
          Jel to Nemci stavljali one svinjske glave na haubu? Ili možda neki profesori iz Borče ?

          Ne verujem ko sve živi u ovoj Srbiji.

        2. Tako je brate. Odvratno je i zalosno ovakvo izvestavanje onih koji se bore gistro protiv sns izvestavanja. U cemu je razlika gospodo? Odakle vam pravo da gradjane nazivate desnicarima? Stidite se, fuj.

        3. Gorane kako se ljubav prema Srbiji pokazuje ispred pekare .Ako zameras Albancu sto hoce u Nemacku zapitaj se sto je stotine hiljada mladih i skolovanih otislo u nemacku i ostavilo vama da cuvate Srbiju..Cuvajte je ne brukajte je a oni ce vam slati novac za burek

  2. Zato se i juga raspala jer ne postoji ni zrnce tolerancije ka različitom ne samo u Srbiji nego i u Beogradu.
    Umesto da se forsira ekonomija tj rad vredan da se uredjuje kod nas je sve neka emotivna priča.
    Čak Beogradu nedostaje državotvorni st. Zbog toga sledeći korak je gubitak i Severne pokrajine. Ne može niža kultura vladati ni nad višom ni nad istima. Uvek pobedjuje kultura uredjenost uljudjenost itd.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.