U Žagubici je završen Svetoilijski turnir u malom fudbalu. Nadmetanje je odžano od 22. jula do 31. avgusta – a učestvovale su ekipe pionira, seniora i veterana. Opšti je utisak organizatora da je posetilaca bilo više nego što se očekivalo.


Nakon završene finalne utakmice i izvođenja slobodnih udaraca, najboljima su dodeljene zaslužene nagrade. Prvo mesto u kategoriji seniora je osvojila ekipa „Žika Bomba“ koja je savladala drugoplasiranu „Pobedu“iz Osanice rezultatom 5:2.

„Opština Žagubica je generalni pokrovitelj Svetilijskog turnira u Žagubici. Sve je proteklo u najboljem redu. Ovo je do sada najkvalitetniji turnir sa dosta publike i u ime Opštine zahvaljujem se svim učesnicima na korektnoj igri a publici na strpljenju. Nije bilo incidenata i to je za svaku pohvalu“, ističe zamenik predsednika opštine Žagubica Ljubiša Jovkić

Prema rečima Dejana Tošića predsednika opštinskog fudbalskog saveza Žagubica na turniru je učestvovalo 16 ekipa u seniorskoj konkurenciji, 3 ekipe veterana i 8 ekipa pionira. „Kvalitet ekipa je pojačan a turnir je bolje organizovan nego proteklih godina“, ističe Tošić.

Desetodnevno druženje igrača malog fudbala privedeno je kraju, a ostaće zapamćeno po korektnoj igri i dobroj atmosferi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari