Zbog čega sve građani potpisuju peticiju za zabranu Dveri: “Želim ravnopravnost u mojoj državi!”

Ostavite komentar


  1. Zar Dveri nisu zastupali identične stavove kada su bili donedavno u savezu sa: Đilasom, Tadićem, Jeremićem, Lutovcem…?

  2. LGBT zajednica ulazi u politiku da zastupa interese vladajuce stranke… sramotno!!! Decenijama unazad sam se neretko svadjao sa ljudima zbog homofobije, ali sada ste mi ukinuli svaki argument – pravo na slobodu izrazavanja i iznosenja LGBT stavova nije nista uzvisenije od prava neistomisljenika LGBT zajednice. Ako LGBT zajednica ima pravo da paradira, neistomisljenici imaju prava da kritikuju i traze zabranu u okvirima zakona. Fasizam i slicne floskule koje se spominju su vise primenljive na SNS nego na bilo koju drugu politicku opciju koja trenutno postoji u Srbiji!!! Ova parada je ocigledno parada SNS gejeva!!!!!

  3. Vece zlo su LGBT aktivisti, koji su homofobi ali prema normalnim ljudima. Kojima neko upravlja sa strane i koji imaju za cilj da naprave haos u drustvu. Ni po cemu nisu obespavljeni osim sto traze veca prava nego drugi

  4. Ovo je strašno! Samo se nadam da neću doživeti da svi moramo biti gej kao što sada svi moramo biti SNS jer ako nismo sa njima onda smo protiv njih! Ja ipak mislim da se ovde ne radi o „opredeljenju“ već o čistoj psihijatriji…

  5. @Mira Kupite recnik. Homofobija je mrznja prema gay populaciji. Haos u drustvu prave netolerantni kao sto ste vi. Zivite svoj zivot, ako ga imate, a za druge ne brinite. Zdrava drustva su raznolika i tolerantna. Plemena su davno izumrla. Kako imate obraza da napisete da nisu obespravljeni, kad ih napadate zbog onoga sto ne mogu da promene. I ne traze veca prava, vec da im se skinete s vrata. Vas niko ne proganja zbog vase seksualne orijentacije, nemojte ni vi njih. A Dveri su turbo-stranka za turbo-Srbe.

  6. Apsolutno se slazem. Ne, nisam lezbejka i ne nameravam da budem, volim samo muskarce, ali ovi sto hice da preslikaju rusku kulturu u NAŠOJ Srbiji, e taj film neće gledati!

    @Mira
    Ako ti se ne svidja, ti se preseli u Moskvu.

  7. Pošto ne umem da se ravnopravno suprotstavim ovakvoj agresiji sa porodicom i prijateljima ću napustiti Beograd na par dana za vreme trajanja Prajda.Znam da je to bežanje od problema ali mi jednostavno nemamo odgovor na tu vrstu nasilja nad neistomišljenicima.Hvala za mogućnost da iznesem svoj stav.

  8. Ovu glupavu stranku Dveri ne poštujem jer budućnost ne znaci da se vratimo u zatucani patrijarhat. To oni propagiraju pod “tradicionalnim vrednostim”. Bilo koja stranka koja okreće ledja edukaciji, ravnopravnosti i svetu ne želi najbolje za narod nego sledbenike kulta

  9. Dveri su štetočinska, proruska skupina kojoj bi svakako trebalo zabraniti rad.

  10. Dveri jesu uzasna organizacija puna zatucanih vernika i tradicionalista, zatim ratovima osakacenih besnih nacionalista ali i prikrivenih i otvorenih fasista kao i latentnih samomrzecih gejeva, medjutim zabranjivati ih me takodje podseca na fasizam… Resenje je u nauci a ne u zvonima, praporcima i zabranama.

  11. Javno demonstriranje seksualnosti se oduvek smatralo povredom javnog morala.
    Tako da ce cim prije prajd biti zabranjen, a za dveri cemo vidimo.

  12. Neki bi da zabranjuju Srpske patriote u Srbiji, sa pricom o gradjanskom drustvu itd.
    Svi gradjani Balkana treba da idu u multietnicko Sarajevo i gradjansku Bosnu(bez RS).
    Srbija i RS su Srpske nacionalne zemlje, koje postuju prava svih manjina, ali se ne odricu svog porekla i svoje tradicije.
    Mio smo Srbi, a ne gradjani!!!

  13. Ми већ нисмо равноправни неки су равноправнији и једнакији то је тако јасно и у Србији биће довека

Ostavite komentar


Društvo

Preminuo novinar Bojan Tončić 10

Preminuo novinar Bojan Tončić

"Otišao je u svet daleko od masovnih grobnica, ratnih zločina, nepravde i laži o kojima je dugo, uporno, hrabro i briljantno pisao", objavio je portal Autonomija.info, povodom smrti novinara Bojana Tončića.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.