Zbog pandemije 41,8 odsto mladih još više želi da ode iz Srbije

Rezultati istraživanja KOMS-a pod nazivom „Život mladih u Srbiji – uticaj Kovid-19 pandemije”

Ostavite komentar


  1. Samo napred, gore vam ne moze biti. Ja se ni u jednom trenutku nisam pokajao, naprotiv…

  2. Pa nece biti da samo zbog virusa Sars 2- covid 19 mladi zele da napuste ovu koloniju. Gde god da odu i tamo je isti virus. Ali tamo nema okupator, mafije na vlasti i nepodnosljivog terora animalnog primitivizma. Tu je kvaka i sve ostalo su pobocni konstrukti.

    1. Odlaze mladi jer vide kako su im prosli roditelji ziveci u dugogodisnjem blagostanju na ovim prostorima… Kad vide kakve su im penzije, kad nemaju finansijsku slobodu, dostojanstvo zivljenja, rada, korupcija na svim nivoima, sistem vrednosti itd. itd… Zasto bi to trpeli. Zasto bi unistavali svoj zivot kao mnogi koji su pokusali da to menjaju…. Jedan je zivot.

  3. Srbija za „nasu decu“! Zemlju partijasa, poltrona, lopova, ulizica i glupaka! Da u Srbiji ostanu samo poslusni i glupi! Ostali mogu gde im volja!

  4. Kao roditelj podrzavam zelju svoje dece bez obzira na sve. Zelim da moja deca zive spokojno i zbrinuto. Ova drzava taj osecaj ne moze da nam pruzi. Ako uzmemo samo segment zdravstva vec imamo ozbiljan problem sa poverenjem.pritom ne govorim o lekarima vec o uslovima u kojima se radjamo, lecimo i umiremo…ispod svakog dostojanstva! Ukoliko nemas dovoljno para.

    1. Izbor je sledeci: Ostanak znaci siromastvo,bolest,svaku bedu i ponizavanje od strane nepismene bagre.Zivotarenje jedno nedostojno coveka.
      Odlazak,novi vidici,nova nada,zdrava sredina i sve sanse za uspeh.Jedan zdrav zivot bez stresa…Prakticno za normalnog coveka pitanje izbora se i ne postavlja.

  5. Ako hoće da nešto urade sa svojim životom, mladi u Vučićevoj Srbiji imaju samo dve opcije: ili da pale preko grane ili da postanu Luka Kebara. Koga ne privlači karijera profesionalnog stranačkog poltrona, preostaje mu samo da uči jezike i izvadi pasoš.

    1. Što ne mogu da poživim toliko da gledam ko će da hrani likove kao što je Luka Kebara, kada Vučić dovrši uništavanje sela i proterivanje inteligencije.

  6. Sve jasno! Ovo pomahnitali politicari bulayne ka Kosovo treba da bude u Srbiji, a potomci srpskih generala bez glavom bez obzira iz ovog tragikomicnog drzavuljka! Do godine u Berlinu! Bezite, deco!

  7. Jednom sam otišao, i vratio se misleći pre 20 godina da će nastupiti neko novo doba za ovu zemlju, i ne mogu da lažem da nije krenulo i bilo ok , stekao porodicu, radio kao slobodni umetnik, proputovao svetom, ali sad sam opet pri odluci da odem i nikad se više ne vratim. Ovde jednostavno NEMA napred! Zbog iodolopokloničkog paganstva, pomesanog sa nacionalizmom i komunictičkom ideologijom, 30 godina tapkanja u mestu, sa štetočinama i kriminalcima je dotuklo ovu zemlju. Ovde NIKAD neće biti bolje!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.