Zelenović: Orlić treba da bude predsednik Skupštine Srbije, jer je on simbol života ispod svakog civilizacijskog nivoa 1Foto: FoNet/Milica Vučković

Nebojša Zelenović, šef poslaničke grupe Moramo, rekao je tokom rasprave o izboru Vladimira Orlića na mesto predsednika Skupštine Srbije da on i treba da bude na toj poziciji, „jer je on simbol života ispod svakog civilizacijskog nivoa“.

Prema Zelenovićevim rečima, on je čovek koji je aktivno, verbalnom agresijom i obračunima sa neistomušljenicima i udvoričkom politikom prema šefu izgradio biografiju.

“Neko je pomenuo da nam je većina nešto dala. Šta vi to dajete što ne pripada parlamentu? Pokazalo se da Orlić ne razume funkciju parlamenta. Ako vlast misli da opoziciji nije mesto ovde, zašto su održani izbori i nije opozicija smanjila izborni cenzus. Teško vam je da slušate drugačije mišljenje, ali ćete morati”, rekao je Zelenović i dodao da je kandidat za predsednika parlamenta lično vređao uzbunjivača Aleksandra Obradovića, nazivajući ga lažim uzbunjivačem i kradljivcem informacija.

Orlić je vređao i heroja Dragana Milovanovića Crnog koji je ostao bez posla, progonjen od tužilaštva, a Orlić ga je označio batinašem, iako je on sprečio da bager sravni ljude na šabačkom mostu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari