Željko Mitrović odgovorio Danasu: Pink ne duguje nijednoj banci

Ostavite komentar


  1. Bogami, „pojede“ Željko i Danas i Dražino istraživačko novinarstvo u jednom zalogaju. Usput, ako je ovaj tekst uvredljiv, kako ste u uvodu napomenuli, pa onda bi svi vaši kolumnisti zauvek trebalo da zaćute.

  2. Mitrovic..? Neverovatna prilagodljivost (slihtanje), svakoj novoj vlasti . Narodski receno – ljiga od coveka!

  3. Ako je vec osvario toliki profit, sto ne plati radnike, nego mu mesecima rade bez plate.

  4. Zeljko…pazi aZeljko je neka faca da on prica o nekakvim pravima..postenju??
    A sin mu ubio dete i o tome ni reeeeci??? Zasto?

  5. Ovaj nesrecnik je postao faktor pod Milosevicevom vlascu u kojoj je danasnji premijer bio ministar.
    Neko ko je bio dobar Slobi i Miri,treba i Vucicu,a nasa je sveta duznost da nista ne pitamo i racune placamo.
    Smeju li Rusi da se raspituju o gomili priglupih kanala poput Pinka?Ne smeju.Ko namiruje racuna?Vrhovni tata.Da li se nas presvetli premijer ,zagledan u Evropu pojavljuje na nekoj pristojnoj TV?Sta ce navijac i uskogrudi nacionalista i rusofil na pristojnom mediju kad ima smece zvano Pink.

  6. Zbog čega se dva puta u saopštenju naglašava kako Pink više ne duguje bankama a nijednom kako, i koliko duguje zaposlenima.
    Jel to znači da su zaposleni vratili dug? Ili je u pitanju klasični reprogram duga preko leđa zaposlenih?

  7. Alal ti vera Mitroviću, baš si im natrljao uši pa oni neznaju šta znači biti govedo sa farme i koliko krava oplodi i izveze. Koliki je to doprinos za fiskalizaciju narod nema pojma još kad bi mogao da prodaš- izvezeš njega koji ćar bi bio za Srbiju…

  8. Pa sad je jasno čiji idioti su srušili Savamalu samo da bi AOFIju vratili dug.

  9. Brezobrazni Zeljko pink. Stalno sisi i imitira zvecarku, a u stvari je bezuba zmija jajozder.

  10. Očigledno gospodin koji se hvali svojim uspesima ne poznaje dijalektiku, ja nemam nameru da ga učim pitaće ga starost gde ti je bila mladost, u blatu, neće sve ostati kako je zamislio promeniće se, dočiće novi koji ne razmišljaju kao Mitrović, a njega će poslati u istoriju kao neuspešnog tračera i farmera.

  11. Interesovanje čitaoca za ovaj „odgovor“ prestaje već kod desete reči. Ne kaže se „novina“ već „novine“. Nepismen. Tačka.

  12. (Geo)političko i interesno prepucavanje. Danas je ispao žrtva na relaciji CINS – Pink.

  13. Ovaj i dalje nije uspeo da se kulturoloski izdigne iznad nivoa harmonikasa „Rokera s’ Moravu“.

  14. Verujem da sada ne duguje nikom ništa ali neka na poligrafu objasni kako je pošeo sa radom i prvi milion. Ajde istražni , oglasi se !

  15. One novine koje objave da je Pajtic ( paja patak) nesposobnik razbio ds i zavio u crno su istinite novine u srbiji. One novine koje objave da je partiski zaposljavao krao i opljackao srbiju onda samo njih citam. Ako mi objavite komentar onda vam verujem i ovo.

  16. Taj prvi milion do koga je dosao Pink a ne Danas,govori o nasem sistemu vrednosti i objasnjava zasto smo tu gde jesmo-dakle,narod nigde a novi tajkuni se razmecu zahvaljujuci otimacini od nas i nase dece.
    Kako je jadno prigovarati zbog stranih donacija onima koji zele da pocnemo da mislimo svojom glavom,umesto da konzumiramo Pinkov otrov.

  17. Danas čitam sa zadovoljstvom a Pink ne gledam uopšte. Ono što sigurno znam jeste da Mitrović duguje radnicima plate a hvali se da je ostvario dobit. Smrda, ne izlazi godinama iz zadnjice vlastodržaca. U politički isprdak i izmet možeš da staviš sto kila šećera on i dalje širi smrad.

  18. Alo tamo…Željko, sine,daj obavesti se! Imaš toliko naučnih i paranaučnih TV kanala a kalkulator pogrešno nazivaš „digitronom“!? To si valjda čuo od mame i tate, jer se pojavio u njihovo vreme. Evo, za tvoju obavest, malo istorije: „Digitron“ je firma iz mesta Buje (Istra) koja je prva u bivšoj Yugi počela da pravi male prenosive kalkulatore. Znači, proizvod im je bio „kalkulator“ a ne „digitron“.Pošto firma „Digitron“ postoji i danas, sa nostalgijom se sećam njihovih prvih kalkulatora. Želim im svaki uspeh u daljem radu.

  19. Nije bitno ko je i sta je Zeljko Mitrovic ,vec da li on duguje pare….. kako je pisano , da li je dobijao pare ……kako je pisano, da li je to sto je pisano laz ili ne

  20. Željko misli da će doveka moći da sakriju što im je novac davan iz državne kase!!! Klasičan Srpski biznismen! Svi oni to misle i svi oni su na taj isti način stekli kapital.
    A njegov jadni komentar „bauljate po mraku“ opet govori o istom poremećaju ličnosti kao kod A Vučića… Ne znam termin, ali vidim šablon: ako nije on, ili u ovom slučaju kod njega na TV, onda je to bauljanje, idiotizam, „ne znam gde to“… Ogavne spodobe koje piju krv ovom narodu već drugu deceniju…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.