Živković: Nije prvi put da vlast pruža utočište kriminalcima iz inostranstva

Vlada Srbije donela još jednu kontroverznu odluku i odlučila da zaštiti tajlandsku političarku osuđenu na pet godina zbog korupcije

Ostavite komentar


  1. Možda se tako stiču prijatelji u svetu koji će sutra kad tebi treba sličan ustupak da ti pomogne na isti način. Odstupnica za svaki slučaj.

  2. Ne zaboravimo da gdja Šinavatra bila demokratski izabrana premijerka Tajlanda, kao i njen brat pre nje. Dobila je jasnu vecinu u izborima (vecinom od siromasnijih slojeva) i njena partija je imala jasnu vecinu u parlamentu. Oborena je vojnim udarom sa odobrenjem dvora i kraljeve superbogate kamarile. Optuzbe da je vojni udar bio opravdan njenom „korupcijom“ su price za malu decu. U medjuvremenu, rezim je zabranio i njenu politicku partiju, inace i dalje najpopularniju u Tajlandu. Zato je sasvim opravdano dati drzavljanstvo ili azil takvoj osobi. To je i CG uradila sa njenim bratom, i za to pobrala medjunarodne pohvale.

    1. Kako nije tražila i dobila azil u Rusiji,SAD-u,Francuskoj ili nekoj drugoj velikoj zemlji u svetu…koje toliko vole da brane nepravedno progonjene? Već došla u Srbiju a njen batica u CG 🙂 I kako svi ti “ pošteni“ bivši premijeri i premijerke za dve tri godine na vlasto postanu teški po nekoliko milijardi dolara 🙂 ili su ona i njen brat isto nadljudski sposobni da kao naš predsednik rade 368 dana ( namerno 368) u godini po 25 sati dnevno ( namerno napisano 25 sati )
      e to su priče za malu decu!

      1. +1 za komentar.

        Imamo i mi „svoje izbeglice“ pa ih vratimo, npr. onaj slucaj „milion za Miladina“ plus pasos da pobegne od pravosudja SAD.

        1. To sto nije dobila azil u SAD je sasvim normalno. Ono postavljaju sebi lojalne premijere i predsednike uvek suprotno volji naroda.i na na stetu tog istog naroda. Koliko su teski ne znamo u dolarima, ali ne moraju da rade po 25 sati dnevno. Nasi dosovci nisu radili ni po 2 sta dnevno a i dan danas su puni ko brodovi.

    2. Tako slobo tako slobodo ,svaka ti se pozlatila,mora dagovoris isi+pred ‘MIP’ Kakva retorikia krasota ,braca Grin su pocetbici.

  3. Ne zaboravite da je za vreme Šinavatrine vladavine Tajland priznao Kosovo. Ovo se sve može proveriti na internetu.

  4. Molim vas malo znanja, gospođa je postala državljanka Srbije ili srpska državljanka ali ne i Srpkinja.

  5. Ajmeeee….a kraljevina Tajland se pripremala „“ na velika usta i sitnu lovu “ da povuce priznanje KIM -a …ajmeee…Ivica nije razumija posto ne prica thai…

  6. Нашла је цркву где ће се….-Србију. Тајландђанко нису ово они Срби о којима си ти читала, који ће дати главу а реч неће погазити. Ово су неки нови, хибридни који ће рођеног оца на пазар, а не тебе испалити и испоручити за ситну лову. Али, ми смо златни какви су Милогорци, некадашњи српски Спартанци. Они ће продат оца и приде задњицу окренути, али им у образ не дирај.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.