Živković: Patrijarh je pogrešno procenio ove na vlasti

Ostavite komentar


  1. Ово би сећање више пријало да чује блаженопочивши патријарх Иринеј од оних изговорених а поготово оних које ћемо чути у циљу самопромоције појединаца.

    1. Patrijah je imao mnogo dobru dušu bio je iskren čovek poštovao je svakog od nas. Ovo što je Živković izjavio je neprimereno ponašanje smatram da on to nije zaslužio da se tako govori o njemu. Stvarno sramota.

      1. Tek ovo je samopromocija jer smo na Zivkovica skoro svi zaboravili i nije nam ostao bas u nekom lepom secanju.

  2. Nije on pogrešno procenio ove na vlasti. Odlično su se slagali. Trak pare za hram, trak ćutanje oko KIM.

    1. Kada je patrijarh bolje upoznao živković prestao da ga zove na slavu. Video je o kome je rec

  3. A vi ste ih kanda dobro procenili? Toliko dobro da ste ih vratili na vlast!! Vi iz ds-a ste vaspostavili ove hulje na vlast!

  4. Postovani g. Živkoviću,
    imam predlog za vraćanje stare garde na vlast, posebno za g. Mlađu Đorđevića koji je vešt tehnokrata vlasti: ako bi vladiku Grigorija uspeli da istovremeno prometnete i u novog patrijarha i u novog predsednika države (a za obe je funkcije kandidovan u planovima g. Đorđevića), onda bi Srbija postala prva teokratska država u Evropi u 21. veku. Promoteri takve jedinstvenosti svakako bi dobili podršku svih klerofašista na planeti.
    Eto, podržite moj predlog i otvarate sebi mogućnost za povratak na vlast.
    Srdačan pozdrav!

    1. Bogu mi dijete ti već imadeš danas u jednom nečovjeku i predšjednika i patrijarha i premijera i vrhovnog komandanta i državnog tužioca i vrhovnog sudiju i glavnog mafijaškog dona i glavnog urednika svih nacionalnih televizija i većine novina i predsednika fk partizanija i červene zvijezde i glavne babe gatare i upravljača huliganskih hordi i narkodilera…i…dalje dodaj sama.

      1. Kalabiću, trebalo je da napišeš samo, „Dragan Djilas“, i odmah bi nam bilo jasno o kome govoriš. A što se tiče Živkovića, pijan kao obično. I još nešto Kalabiću, nešto što voliš. Žili mi ruka Kalabiću, žili.

  5. Čiko ja sam svojevremeno mnogo pogrešio kada sam procenjivao Đinđića, Jovanović Čedu, vašu malenkost….

  6. Zoran Živković je veoma principijelan čovek, ali su ga isti principi iznurili.
    Nakon što je bio gradonačelnik Niša, meni dragog grada, zatim ministar u saveznoj vladi, te konačno, zbog nesrećne okolnosti, predsednik republičke vlade, znači visokih političkih položaja, on nije želeo, niti mogao manje, pre svega u stranci što je, inače, nepisano, a pogubno pravilo za DS.
    Na izborima za predsednika DS, bio sam za Tadića iz jednog jedinog razloga. Verovao sam, naime, da jedini on može da povuče stranku, što se i dogodilo, pre svega zbog background imidža. Osim toga, Živković je svim srcem bio uz Đinđića, ali postoje trenuci u životu kad duh vremena zahteva drugačije ponašanje, suprotno isključivosti. A ovaj to nije imao u sebi.
    Ako kaže, a ja mu verujem, da je i kako poznavao blaženopočivšeg Patrijarha srpskog Irineja, onda je zaista tako, pa i njegova (pro)ocena.

  7. Patrijsh je udbaški proizvod.Dobro je on znao kad ga je odlikovao.Uzgred tak tkzv patrijah kolko je dao za bolnice,decu,stare ?

    1. Dragane, koliko ste vi dali za bolnice, decu, stare…
      Na primer, redovno svakog meseca uplaćujem UNICEF-u skroman prilog. Takođe, redovno plaćam sve poreze. A vi???

  8. Ti pričaš o greškama.Šta crnje ima kad si ti nepismeni čoveče,vinaru,ugostiteljiu sa diplomom kupljenom u Skoplju bio predsednik Vlade.Zeznuli ste narod 2000 i sav šljam iznikao koju godinu kasnije.Daleko vam kuća.Sramoto

  9. Sta ovaj prevarant ima pametno da kaze. Pa isti si kao i ovi. Samo ces nam ogaditi opoziciju. Idi trosi pokradeno smrade.

  10. Kada jedno tako visoko svešteno lice, patrijarh, sedne na rudu ovom prevarantu AV.

  11. U najmanju ruku ovo je bezobrazluk i koristenje patrijarha za neke politicke bodove .Zivkovic uvek nadje novo dno na koje ce da padne.

  12. Nije on pogrešno procenio kao ni onda kada je bio sa tobom jer je uvek bio uz vlast a ti si tad bio!

  13. Interesantno kako mnogi politicari za koje mesecima nismo culi, svaki dogadjaj iskoriste i „okrenu vodu na svoj mlin“ samo da ih ne zaboravimo iako se mi trudimo da ih zaboravimo jer nisu ostavili Bog zna kakav trag – naprotiv…

  14. Smatram da nije trenutak ni vreme na ovakav nacin kriticki govoriti ko se s kim okruzio, suzdrzimo se bar u dane zalosti.

  15. Sramota Zivkovicu, sramota sto podcenjujete mudrost pokojnog patrijarha Irineja. Ko ste vi da sudite o tome? -Poslednji covek na planeti ste.

  16. Pa, sto ga niste zavrsili?
    Niste ni mogli, jer ste sve zivo pokrali, pa i novac za hram.
    Hej covece, 12 godina ste imali na raspolaganju, DVANAEST!

    1. Pa malo je i 112 godina da se krade! A koliko ce tek ovi da kradu! Nek nam je Bog upomoc ako se narod ne probudi i razbuca bagru!

  17. Da li bi mogli da prestanete da komemtarisete,i da odate pocast patrijarhu,a ne da se bavite politikom

  18. Njegova svetost patrijarh Irinej bio je mudar i učen čovek!Čovek koji se retko radja!Večna mu slava!

    1. Slažem se sa tobom bio je veliki čovek i znao je šta radi i kako radi. Neka mu je večna slava i hvala mu na svemu.

  19. Ovakvi komentari su suvišni, priberite se već jednom Srbija je u žalosti, ispoštujte našeg dragog Irineja.

  20. Ovo je veliki gubitak za sve nas što se tiče patrijaha Irineja zadužio nas je sve da budemo pre svega dobri ljudi i da verujemo u boga.

  21. Mislim da Žiković mnogo greši po tom pitanju patrijah je znao šta radi i kome veruje i birao je pravi put uvek je bio uz sve nas neka mu je večna slava.

  22. Da to su bili građanski protesti, a vi kolovođe uzeli od cie po pola miliona evra. Razvalili Srbiju i obogatili se. Građani i dalje protestuju, a nove generacije vajnih političara se neprestano rađaju…

  23. Eto nam novog politickog analiticara. Mozda mu bude bolje islo nego u politici i vinogradarstvu.

  24. Voljeni naš učitelju,domoljubu i rodoljubu Irineju,tvoj narod je u suzama!Hvala za sve!Večna ti slava i carstvo nebesko!Dokazao si ljubav i brigu za sve nas,kako u politici,tako i van nje!

  25. Tek ovo je samopromocija jer smo na Zivkovica skoro svi zaboravili i nije nam ostao bas u nekom lepom secanju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.