Značajne donacije za kovid odeljenja u istočnoj Srbiji 1Foto: Meridian

Od početka korona krize, kompanija Meridian aktivno pomaže zdravstvenom sistemu Republike Srbije da što efikasnije pandemiju stavi pod kontrolu.

Posetivši do sada preko 60 zdravstvenih ustanova u našoj zemlji, volonteri Meridiana posebno su bili aktivni u regionu centralne i istočne Srbije – Zaječarkom, Borskom i Pomoravskom okrugu.

Regionalni lider u proizvodnji i distribuciji tehnologije u igrama na sreću, veliki volonterski tim Meridianbet obišao je i donacijama pomogao rad Opšte bolnice u Jagodini i Zaječaru, kao i Zdravstvenog centra Negotin.

Reč je o ustanovama zdravstvene zaštite koje, osim redovnih opsega aktivnosti, nedeljama unazad funkcionišu i u kapacitetu kovid bolničkih jedinica. Navedene kampanje sprovode se u sklopu velikog paketa materijalno – tehničke pomoći koje je Meridianbet namenio domaćem zdravstvu, vrednom preko 30 miliona dinara.

Značajne donacije za kovid odeljenja u istočnoj Srbiji 2U znak iskrenog divljenja i solidarnosti sa najvećim herojima našeg društva već mesecima unazad, zaposleni u Meridianu donirali su deficitarnu medicinsku opremu i materijal za nesmetani rad lekara i medicinskih sestara u crvenoj zoni.

Meridianova priča o humanosti traje više od 20 godina, a samo od početka velike zdravstvene krize, višemilionskim donacijama ova se kompanija našla u stanovništvu više od 100 gradova i opština Srbije i regiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari