Sinu Željka Mitrovića „stavila nanogicu“: Ko je Zorica Avramović, nova sudija u slučaju „Belivuk“?

Ostavite komentar


  1. Godinu dana nanogica za ubistvo? Svaka joj cast. Povratice ugled institucije.

  2. Kajva nanogica to je trebalo 5 godina zatvora mi bi svi ostali dobili toliko zatvora jos mitrivici vrsili pritisak na poriducu da ne terete ubicu e to je ta vuciceva srbija pistena isto ko vozac katrimena pidmetnuto kad je mali luka ubijen na mostuuuuuu

  3. Cisto da se zna – nije Andrea Bojanic pretrcavala nista i NIJE BILO CRVENO. Naravno da oni koji bi svedocili nisu to smeli zbog straha za sopstvenu bezbednost i zivot.

  4. Godinu dana zbog ubistva u saobracaju,jos kucni pritvor,korupcija cista..jeli bila sudija u zadrugu poslje toga..

  5. Толико верујем нашем судству да им неби дао да решавају обичну крађу бицикла на улици. Све из корена треба мењати.

  6. Znači, još jedan Vučićev sudija bot.
    Ništa drugo nisam ni očekivao. I Belivuk i društvo će dobiti nanogicu…

  7. Ovo je sramota za sud i sudije usmrtio devojku i nosi nanogicu znaci moze da usmrti bilo koga i nanogica zato sto je sin Zeljkov a neko drugi bi bio u zatvoru postoi zatvor i za maloletnike a on je imao 19.godina SRAMOTA .

  8. Nosi nanogicu a devojka trune pod zemljom on seta a kako je njenim roditeljima znaci sud nije isti za sve ako imas pare i bogate roditelje mozes da radis sta hoces to je Srbija.

  9. Nanogicu za ubistvo moj komšija za 3 biljke kanabisaležao u zatvoru 3 god I treba al onda svima rezi

  10. Ne bi me iznenadilo posto je sinu navedenog gospodina dodelila nanogicu da i u slucaju „Belivuk“ se dodele nanogice.U jednoj neuredjenoj pravnoj drzavi na Balkanu sve je moguce.I moja baba miladinka ce uskoro u sudije.

  11. Pa zar vi ne postujete novogovor kao evropsku tekovinu? Sudinica ili sutkinja, ne znam koje je ispravno.

  12. Suđenja nsjvećim kriminalcima sve više liče na cirkuske predstave . Na žalost …

  13. Za 3 godine od osnovnog suda do specijale. Još jedna režindka raketa u usponu sa klot diplomom osnovnih studija i schluss.

  14. Manipulative I u pravosudju,I u svim drzavnim ustanovama,da neko ubije dete na pesackom I da dobije nanogicu..posle toga je unapredjen..kako ta sudinica moze da spava..kako se ne plasi Boga,I da ce Bog kazniti njenu decu…nema veceg greha od neistinitog svedocenja na sudu…

  15. То беше она наногица кад убио дете, па побегао са лица места ?

  16. Vučićev sudija ! Ubije dete na pešačkom i dobije godinu dana nanogicu ! Sramota za pravosuđe. Sada je nagrađena. Da li ona ima grižu savesti ?

  17. U pravu su bili „žuti“ kada su trećinu isterali iz sudstva. Vučić ih je vratio i oni su na velikim funkcijama u sudstvu. Poltroni.

  18. To je i bio vučićev cilj: da belivuka i njegove huligane sud samo ukori, da im stavi nanogice i da sve ide u zaborav. E sad će egzekutor tog plana biti ova koja je oslobodila mitrovićevog sina za ubistvo koje je počinio. Dokazala se.

  19. Олакшавајућа околност је била и то што је возио брзином од сто километара на сат где је ограничење 50 и позитивна страна ове трагедије је да је побегао са лица места без заустављања.
    С обзиром на све ово Беливук ће да добије условну без наногице јер је списак олакшавајућих околности много дужи почевши са чувеним „па шта“.

  20. Bravo za sudiju koja je odredila samo na godinu dana nosenje nanogice. Samo se pitam, ima li miran san?

  21. Svaka joj cast, nanogicu za ubistvo na pesackom prelazi i bekstvo sa mesya udesa,bravo sudija, ovi koje je nasledila nebi trebalo vise od dve godine da nose nanogice.

  22. Čudno da dobio i nanogicu, mogao je proći i bez nje, eto šta se radi pa razmislite.

  23. Bravo! I ovom stavi nanogicu pa da mogu lepo da ubijaju i melju narod kao do sada!

  24. Cim je presudila Mitrovicevom sinu kako je naredjeno, odmah je napredovala. Potrebni su poslusni …

  25. kako je krenula, verovatno će sada početi da deli – poštanske markice
    i to one doplatne

  26. Pa nije ona tu postavljena zato szo hoce nego zato sto mora….kad je za ubistvo neduzne devojcice presudila nanogicu od 1 god….velja i ekipa izlaze sledece godine…..

  27. Ako je to ta Miroviceva sudinica eto mesara na slobodi za 6 meseci. Zivi bili pa videli.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.