Aleksandar Karađorđević: Pitanje imovine rešiti na prijateljski i civilizovan način

Ostavite komentar


    1. Slažem se, samo prvo ovi današnji milioneri i vlasnici kuća od više miliona evra na Dedinju da dokažu kako si oni stekli imovinu! Pošteno?

  1. Jeste, u pravi je covek, sve sto je njegovo, njihovo, treba im vratiti, ali pod uslovom da sam placa sve dazbine za te objekte, ukljucujuci i poslugu. I valjalo bi, ako za sebe vec misli da je kralj, da nauci jezik.

  2. Ovog bi trebalo naglavačke izbaciti. Karađorđevići počinjali ratove, pa onda bežali glavom bez obzira iz svih tih buna i ratova.
    Tako je od početka sa Karađorđem, čim je video da ne ide kako treba, on preko save, a narod na nemilost turcima.

    1. Vas treba vratiti iz Beograda i Vojvodine koji ste dosli zahvaljujuci ovom smrdljivom propalom(naprednom)komunizmu.Ostavili dedovinu i dosli u Beograd i Vojvodinu.Dobili stanove za dzabe, dobili svapske kuce i otetu zemlju koji su imali vise od maksim zemlje i dali bezemljasima, a oni prodali hhhaaaa
      .Upropastili Beograd i Vojvodinu..U Vojvodinu zive dobro ovi sto su dosli iz Hrvatske i imaju inostranu penziju.

    1. Petar Karadjordjevic je do dolaska u Srbiju 1903. godine potrosio i bogatstvo porodice Karadjordjevic i miraz Kralja Nikole Petrovica. Ostalo prepustite masti, upucivanje na ovaj tekst je pun pogodak gospodine Oluja , taman da se razbiju mitovi koji nas satiru ceo prosli vek.

  3. Ovaj „princ“lupa, li lupa. Tvoj deda gradio iz licnih sredstava!? Pa, nije imalo kuce zasta da ga ujede, kao i tebe sada, pa zivis od milostinje.

  4. A onda su se partizanske jedinice iz Bosne, Krajine, borile za svaku buržoasku kuću na Dedinju. Pa čak i otac srpske nacije Ćosić završio u jednoj vili na Dedinju ili Senjaku, a ne u Drenovi. A jedan vrhunski intelektualac i Ćosićev prijatelj Dejan Medaković u stanu u Beogradu. To su doneli komunisti, haos i razaranje jezgra društva, zato nemamo ničemu kontinuitet, a naša elita je iskompleksirana i Zapadom a i Istokom.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.