"Bez motivisanih radnika nema ni jake privrede": Ministar privrede Basta u Vranju sa radnicima Jumka i Simpa 1Ministar Basta u razgovoru sa radnikom Simpa. Foto.ministarstvo privrede.

Tokom svoje prve posete Vranju od imenovanja na funkciju ministra privrede Rade Basta danas je posetio kompanije Jumko i Simpo i razgovarao sa radnicima i direktorima.

-Bez motivisanih radnika koji će davati svoj maksimum i za to biti nagrađeni nema jake privrede, ali ni jake države – rekao je ministar Basta tokom posete Simpu, gde je obišao proizvodne pogone i razgovarao sa radnicima i menedžmentom kompanije.

Ministra Bastu direktor Simpa Slađan Disić obavestio je o aktuelnim poslovnim i rezultatima i naveo da je vranjska kompanija nedavno imala zapažen nastup na Sajmu nameštaja gde su osvojene  i nagrade za salonski nameštaj koji se ovde proizvodi.

Rade Basta je tokom posete Vranju obišao i proizvodne pogone tekstilne Kompanije Jumko, gde se proizvodi oprema za namensku industriju, ali i za javna preduzeća u Srbiji. On je razgovarao sa Branislavom Trajkovićem, direktorrom vranjskih tekstilaca.

-U skladu sa aktuelnom ekonomskom situacijom nas u narednoj godini očekuje još teže ekonomsko vreme ali ja sam tu da uz podršku Vlade Srbije obezbedimo što bolje uslove za poslovanje ovih ključnih kompanija za jug Srbije – rekao je ministar Basta.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari