Biljana Stepanović: Prosečna plata u Srbiji je među najnižima u regionu

Ostavite komentar


  1. Gospodjo mi sve to znamo.
    Umesto analiza, niko ne nudi rešenje.
    Krenite od NEUSTAVNIH OVLASCENJA , po kojima Vucic vlada.
    Ne pomažete nam.
    A tek tzv.opozicija.

  2. Tako je i treba da bude jos niza ,bitno je da je politicarima dobro sa nasom platom 2 -3 dana ja zivim za to da njima bude dobro slao bih im ja jos para samo da znam gde na koji ziro racun.

  3. „Prosečna plata u Srbiji je među najnižima u regionu..“
    – Sasvim normalno kada se zna da je pre par meseci objavljeno da smo 4. u Evropi po siromaštvu. I vrlo je napredno, zar ne !?

  4. Slušamo iste priče. Vlast kaže, prosečna plata je tolika i tolika, a onda neki drugi kažu, nije tačno i razvuku priču, ali nema konkretnih cifara. I šta da demantuješ? Kao da je predizborna kampanja.

  5. Uz dužno poštovanje gospodjo , mi smo siromašni, gladni, bolesni , ponizeni.nesigurni , nezasticeni od institucija koje ne postoje…
    Ne tražimo ANALIZE I PREPRICAVANJE NASIH OCAJNIH ZIVOTA , VEC RESENJE I SPAS.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.