Brnabić: Niko nema prava da spočitava zašto nije bilo profesionalnog menadžmenta u EPS-u

Ostavite komentar


  1. Ceo radni vek sam bio zapošljen u EPS-a od kako je SNS preuzeo vlast i postavio na rukovodećim mestima svoje ljude, od tada je krenuo sunovrat jednog od najuspešnijih i najprofitabilnih preduzeća u Srbiji.

  2. Batalite partijsku pripadnost, navedite imena odgovornih i dozvolite matematici da se iskaže! Gde smo bili, šta smo zatekli, šta uložili i šta proćerdali.

  3. Nisi krštena-izbaci dovedene radikalce ostaće ljudi da orginalnim diplomama eto struke i struje.Tebi je do prodaje vidim.

  4. Ne lazite vise, tako vam Boga gospodjo Predsednice Vllade Srbije. Vi ste iz SNS-a unistilli EPs po naredjenju vasih m,entora sa zapada, da biodte ga prodalli. Daklle dosta vise !

  5. A jel smesni da spocitamo prezime Grcic, ili bivseg pecenjara i clana SNS, ciji je tzv menadzment upropastio EPS i doneo stotine miliona evra stete?

  6. Sns je unistio sve sto je cuvalo suverenitet Srbije. Poljoprivredu, prehrambenu industriju, energetski sektor… I dobili su novac da to urade.

  7. Gospode Boze,koliko treba da si drzak,osion,bahat i neznalica,da sa ovom katastrofalnom situacijom u Epsu,posle vladavine pecenjara,zabrabanis kritike,a sve te greske skupo placas.Sta li nama fali,kada na to pristajemo?

  8. Не знам шта су они урадили, али знам да сте ви све уништили…штеточине неопеване…

  9. Nije strašno ovo vređanje zdravog razuma… Strašno je što ovim glupostima pojedina živa bića veruju …

  10. Gospođo Brnabić mnogo lažete ovaj Narod a usput ga i pljačkate, vi niste stručnjak za energetiku već samo običan političar u funkciji premijera.

  11. Da nije bilo Tita srbija bi bila gora od albanije. Ne bi znali sta je struja, sta je stan, sta su kola, sta je fakultet. Ziveo Titooooo !

  12. O kakvom pozitivnom pomaku pricas, pa za vaseg mandata ste od profitabilne firme napravili gubitass. Za pocetak najpre otpustite sve neradnike i neznalice koje ste zaposlili jer su clanovi vase partije , onda se otkacite od eps pa profit ulazite u obnovu i osavremenjavanje a to zaista mogu samo cisti i pisteni profesionalci. Naravno da to nikad necete uraditi jer najsladja para je ona koju nisi zaradio vec dobio

  13. Ni stida ni sramote, nema niko prava da spocitava ni sto ste lopovi,
    nego sta kaze najpametniji na sve ovo….?

  14. Pocnem da citam pa odusanem jer ovo je postalo vise nego dosadno, postavljen covek da vodi EPS koji nema ama bas nakakve kvalifikacije za to mesto, upropascen EPS, milijarde se placaju za uvoz a sada cemo da prodamo posto je akcionarsko drustvo, pa se pitam da li je mozda covek i doveden da sve upropasti kako bi se sto jeftinije prodalo. Uh rece g. Vucic nece se prodavati, znamo mnogo puta izgovoreno „nesto nece“ a onda ipak bude, g-djo Brnabic isreno mislio sam da ste pametniji ali nemere pored sefa tako lako, jedina uteha moze vam biti da niste jedini. Ziveli

  15. Bolje i pametnije da cuti o energetici, ko mnogo zna nista nezna, fali.im Mica da sprema cevape

  16. Ко мени сме да ускрати право да вас критикујем. Од мене имате седам-осам хиљада динара месечно!!!
    ТО ми даје за право да вам спочитавам вашу некомпетентност, корупцију, забушавање, крађу…

  17. pa za spin mora da bude bar malo istine, ovo je totalna laž i ne može da prođe kao spin ni kod Sns glasača, pa nije tent gorio pre sns nego za vreme

  18. Šta ova priča? Šta znači sila, „Šta mi možeš“.Daleko ćemo stići sa ovakvom postavom.Da neprođemo kao Orlovi na S.P.

  19. „Niko nema prava da spočitava zašto nije bilo profesionalnog menadžmenta u EPS-u…“
    – A zašto !? Bezgrešni ste i sveznajući !? Imate tapiju na znanje !?
    – Skupite hrabrost pa već jednom pogledajte na šta vam liči „stranka“ – to odavno više nije kontejner nego deponija koječijih partijskih renegata. Sve vaše ekonomsko-finansijske brljotine i promašaji su posledica samo 3 faktora – alavosti, prepotencije i neukosti. I ničega više…

  20. Доста неистина више зар немате нимало образа,брука, за

  21. EPS i ne treba da ima peofesionalni menadzment, niti treba da bude profitabilno preduzece… u ovoj lihvarskoj drzavi makar energenti treba da budu socijalna kategorija, sve to mi ionako placamo kroz najvece akcize u Evropi…

  22. Bolje je da nista ne govoris, vi ste unistili EPS I ne samo EPS nego I sve cega ste dotakli. Sve je to lako dokazivo.

  23. Za stetu koju ste napravili nesposobnim i nepismenim SNS kadrovima i tek kako treba da odgovarate a ne da povecanjem cene struje gulite kozu ovmj napaceniom narodu…

  24. Svaki građanin ove države ima pravo na kritiku vlasti. Pa čak i kad je tiranin na vlasti!

  25. Gospođa je u pravu. Od kada nema Miće profesionalca EPS propade a nema ni pečenja kao nekad. Vratite Miću i nemojte da spočitavate.

  26. Moze da pita svog strucnjaka za energetiku da li mu je pec za pecenje prasica monofazna ili trofazna.

  27. Spočitavanje Ane

    Brnabićeva spočitava da za vreme vladavine SNS, tj. jednog jedinog čoveka Srbijom EPS je gubio korak s vremenom. Naime, rukovodio je pečenjar, umesto da izvozi struju oni su je uvozili i to kada je njena cena otišla nebesa, EPS je napravio gubitak u poslovanju skoro milijardu evra. Sve će to da plate spočitavani potrošači.

  28. Auuuuu…
    Ono nije da sam iznenadjen, ova ekipa je operisana od odgovornosti, za sve sto rade kao da su dobili blagoslov od Boga.

  29. Mi, vi, oni, naši, njihovi, ko je ukrao i sram ga bilo što nije… Mene zanima, ko proizvodi struju, dal proizvodi i koliko? A ko, to me ne zanima.

  30. Ako nas ništa drugo pre toga ne upropasti, 12 milijardi evra u ‘zelenu tranziciju’ hoće sigurno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Ne prodavati Staru šećeranu 7

Ne prodavati Staru šećeranu

Organizacija "Beograd u pokretu" saopštila je danas da je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika zakazala prodaju Stare šećerane po početnoj ceni od 680,6 mliona dinara i zatražila od Vlade Srbije da to zaustavi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.