CarGo uveo besplatne usluge za medicinske radnike

Ostavite komentar


  1. Podržavam akciju, samo da napomenem da samo lekari imaju legitimacije. Ostalo medicinsko, a i nemedicinsko osoblje dobija u najboljem slučaju samo radne naloge.

  2. To je bilo do juče, danas su već odustali od toga. Sada ne voze vise besplatno.

  3. Samo su se izreklamirali besplatno i dobili dozvolu za rad van policijskog casa , ne voze besplatno medicinske radnike .

  4. Za radnike koji rade u zdravstvu voznja jeste besplatna,ali tu voznju ne finansira CarGo,vec sami vozaci kojima se ne refundira cak ni gorivo od strane CarGo-a. Dakle troskove prevoza snose vozaci. To treba da znaju svi zdravstveni radnici koji i treba da se u ovakvom vremenu prevoze besplatno. A taksisti bez vaucera ne prevoze zdravstvene radnike besplatno. Ko nema vaucer ne moze da racuna na besplatnu voznju,a ne dobijaju sve zdravstvene ustanove vaucere. Tim vaucerom taksisti posle pravdaju u taksi udruzenju voznju za koju dobijaju nadoknadu. Tako da niti CarGo niti taksisti ne prevoze besplatno zdravstvene radnike,vec to iskljucivo cine vozaci koji voze u sistemu CarGo-a.

    1. Vozači snose troškove besplatnog prevoza medical. A isto tako i dalje CarGo uzima procenat vozačima i ako je Guberinić izjavio da će da se odreknu! Neće pacovi!

  5. Saznao sam da ne vozite farmaceute u Vašoj akciji medical ( besplatno za medicinske radnike). Šta su oni, obućari, keramičari, pa ne spadaju u zdravstvene radnike? Gde narod pravi redove da dođe do lekova, pa i tih famoznih maski i rukavica ?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.