Cevi postavljene, a da li će biti gasa još uvek neizvesno

Kako napreduje izgradnja gasovoda Turski tok kroz Srbiju

Ostavite komentar


  1. Јака су наша браћа, Руси. Ако буде требало, слаће нам гас у канистерима. Воле све што воле млади! Живео Путин! Највећи демократа у Јевропи уз нашег Вођу.

  2. U Smederevu postavljene cevi ali niko ne zeli da se prikljuci! Skup prikljucak, gas skup…

    1. -za to je kriva lopovska vlast.nekad je kubik bio 7 dinara.sad drzava zahvata mnogo i na benzinu i dizelu i gasu i gasu za grejanje.kradja na struji je nemerljiva

    2. Tačno. Gas je skup a o priključku , da i ne govorimo.
      Stalno se pominju cene u okruženju a ne i primanja.

      1. Pa nista..grejemo se i dalje na drva i ugalj…uzivamo u cistom vazduhu………..Eu ce da donira neki filter, i tablu

  3. Kada preuzimate tekst, proverite sta pise u njemu. Rusija i Ukrajna postigli dogovor o transportu gasa kroz Ukrajnu. A tekst je inace preuzet iz hrvatskih novina.

  4. Ko je gradiio ovaj gasovod , gde je ugovor , ko je vlasnik kolko kosta itd,itd.Mislim da je sve nelegalno bez dozvole,ali niko nesme nista ni da pita.:

  5. Bice tog gasa, kada Bugari prdnu u cev, … ali samo ako im iz Brisela posalju dovoljno pasulja, …

  6. Po kojoj logici će biti gasa za Srbiju. Propusna moć gasovoda je 16 milijardi kunbim metara. Ako je Turcima potrebna sva količina gasa za ostale nema ništa, tako da gosn analitičar treba da sazna kolika količina ide Turcima i Grcima pa onda da da zaključak

  7. Ne prica se puno o gasovodu, Nije bilo presecanja vrpce, sve je tajnovito, mozda zbog firme koja ucestvuje u izgradnji, inkop, treba proveriti Gde je registrovana I ko je vlasnik

  8. Bravo za kompanije koje su napravile ovaj gasovod bez gasa, i koje ce uredno to da nam fakturisu, Bravo za Naprednjacku masineriju koja ce na tome da se obogati, a nama da proda brabonjke za klikere. Gasovod bez Gasa, Most na suvom, Gondola bez putnika, Bazen sa hladnom vodom , bice toga jos jel kako obezbediti redovan priliv gastarbajtera iz ove predivne zemlje, ako ih ne uveris da je ovde nemoguce ziveti.

    1. Izgleda da je predsednika neko uverio da je moguce hraniti 700.000 SNS-ovaca od deviznih doznaka koje cemo nas par miliona slati iz inostranstva da hranimo svoje najblize.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.