„Da l’ je asfalt ili blato, Šumadinac trpi bato“: Reporter Danasa proveo noć sa poljoprivrednicima u blokadi Kragujevca

Ostavite komentar


  1. Разумем да је паорима тешко, ал није лако ни запосленима који раде за минималац, а таквих је већина, тек нама пензионерима. Могли би сви да идемо на барикаде и блокаде и да тражимо паре. А одакле ? Није државна благајна ћуп без дна па да завати ко колко оће.

  2. Zašto niko iz Opozicije da podrži ove ljude ? Ili uopšte ima Opozicije u Srbiji !!!!???

  3. Podrška poljoprivrednicima..
    Zaboravljeni su i zanemareni..
    Traže da država konačno shvati da nam je poljoprivreda jedan od najvećih i najvažnijih resursa i da nju treba postaviti na zdrave osnove i subvencionisati, a ne belosvetske „investitore“ koji su odabrani po principu ko plati veću ulaznicu korupcije vlasti, pa odlaze bez ikakvih obaveza kad potroše subvencije..

  4. Glasali ste, čovek pobedi, glat, u prvom krugu, sad uživajte!
    Ne znam samo šta ste očekivali…

  5. Tako treba,ali mogli su blokadu da pocnu u ponedeljak kada je radni dan,guzve,da udare na ove vlastodrzce svojim autima samo sto ne udju u opstinu.ne znam ,neka im je Bog u pomoci.Ako ovo znaci da je „ustanak “ poceo tu sam.

  6. Zar nisi mogao da iz tvoje glave kazes nego kopiras vucica i u ovom trenutku…
    A za ove ostale moram da kažem da sam glasao da se Milošević ukloni, pa sam glasao i žuti da se uklone i sad ove. Svi su obećavali da će mi biti bolje a Ja sam verovao kao vas kad bih pogledao u oči a vi me posle obmanete. Nije narod kriv nego bande koje su uvek na vlasti i iz toga vidimo koliko lažu a ko laze taj i …..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.