Da li je Fijat uvećao rashode u Srbiji za 1,6 milijardi evra?

Od 2012. do 2016. u Srbiji je prijavljen uvoz "delova i sklopova za industrijsku montažu putničkih vozila" iz Italije i Poljske, koji je za 1,6 milijardi evra veći od izvoza ovih istih delova u Srbiju, prema evidenciji iz te dve zemlje
Ekonomista Dragovan Milićević o transfernim cenama kragujevačke fabrike automobila

Ostavite komentar


  1. Stvar se vrlo lako moze proveriti a i prijaviti EU samo sto nasa vlada ne zna sta se uopste desava i sto je jos gore, ni ne zanima je. A imamo tolike institucije koje su na budzetu! Zasto da to radi bivsi drzavni sekretar? Sta radi sadasnji za platu? I konacno sta radi carina koja bi itekako ima sve pojednicne cene vec decenijama? Sta rade clanovi UO? nemoguce je da nista ne znaju a placeni su eksorbitantno za sedenje? Nema opravdanja i treba ih smeniti onima koji hoce i znaju da rade!

  2. Ljudi sto pisete ono sto ne poznajete. Pise i novinar, lupa i nabacuje sve i svasta, tendenciozno i nestrucno. Sramota za Danas. Ne mislite da branim Fijat, ni slucajno. Samo struku o kojoj ovde svaka neznalica pise sta god mu pafne napamet. Treba jos pet puta ovoluko teksta da se sve ovo kaze kajo treba. Ima tacnih navoda ali cela konstrukcija je smesna. Samo jedno, pa njihovi fin izvestaji su predmet revizije.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.