Da li se isplati ugradnja toplotne pumpe u stariju kuću?

Ostavite komentar


  1. Isplati se,ako imate jako ali jako dobru izolaciju,pogotovo tavana jer tu su najveći toplotni gubici,potrošnja jedan evro na dan to su priče za malu decu nemojte da vas ubeđuje neko,troše i pumpe tu nema šta da se priča ali daleko manje nego drugi vid el grejanja,ja konkretno grejem 200kvad.sa 16kw pumpom sa radijatorima,potroši bez laži oko 3 do 4kw na sat a nekad i manje zavisi koju temperaturu želim i da li radi ceo dan ili ne,kod mene radi samo preko dana jer noću nemam potrebe da grejem,jeste skupa investicija ali i dalje jeftinija i praktično ja varijanta od uglja , peleta i drva bar trenutno

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.