Da se struka pita: Novčana pomoć mladima pokazatelj da je vlast na izmaku ideja

Ostavite komentar


  1. Mene cudi da se Vucko odlucio na ovako besmislen potez! Elem, mozemo da mislimo o njemu sta god, cinjenica je da odlicno poznaje Srbadiju. Izgleda da mlade ne kapira, uzece svi pare a 1% ce da glasa za njega u svakom slucaju…

  2. A kad se vaša struka pitala? Hoćete reći da je bilo bolje? Evro sa 60 na 120!, itd….

  3. Takozvana pomoć mladima je krajnji bezobrazluk režima. Tako neće kupiti omladinu koja nema perspektivu u ovoj propaloj temlji.

  4. Dobro bi bilo deci osigurati posao u njihovoj struci bez partiske knjizice i veze ivezice ,demokratija skupi tri ili cetiri stotina glasaca imaces posao. ?obecanje ludom radovanje.

  5. I ovaj put je g. Kovačević precizan i jasan ali ne i obeshrabrujući jer svojim primerom pokazuje da imamo mladih i stručnih ljudi koji razumeju kako stoje stvari, koji se ne boje da to javno kažu i koji, verujem, znaju šta i kako treba raditi.
    Veliki pozdrav za g. Vladicu! Samo napred!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.