Dan D za radnike Fijata

Predstavnici automobildžija koji su ove nedelje blokirali auto-put danas se sastaju sa predsednikom države, očekujući konačnu ponudu za svoj odlazak iz fabrike

Ostavite komentar


  1. Neka odu u Švajcarsku da traže te odpremnine ili da tamo blokiraju auto put!!

  2. Sećam se kad je fijat trebao da dodje u sirabiju kad su žuti pustali penu na usta a danas onanisao na posao decenije koji je poreske sirabe kostao boga oca. Sad kad je djavo dosao po svoje treba aca srbin da vadi zar iz vatre ni kriv ni duzan. Ako se nekad oromeni serva oslobodimo se okupacije svi saradnici okupatora pred narodni sud zbog pljačke i saradnje sa okupatorima. Vremena su takva da je sve moguće svganistan biće malo dete kako ce ova nasa orta kolona da vata tutanj

  3. Kako manjiski vlasnik(sa udelom od 1/3) može da „pregovara“ bez znanja ,odobrenja i saglasnosti većinskog vlasnika?Može,ako sve to što ispregovara sam plati.Logično bi bilo da na „pregovorima“ učesvuje i predstavnik Fiata.

  4. Pa bilo bi logicno da pregovara i Fijat,samo da Fijat nije drzava u drzavi!

  5. Mi nismo ni banana drzava. I u banana drzavi se postuje neki red i neki zakon. Kod nas ni reda ni zakona. Svima u Srbiji otpremnine 200 evra a radnicima Fijata 790 evra. A svi oni su poslednjih 30 godina ziveli na grbaci naroda Srbije. Zatvorite vise tu fabriku jer ce nas i u buducnosti kostati mnogo. Sramota od drzave.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.