Direktor RZS: Danasova loša namera, neznanje i prezir

Ostavite komentar


  1. Ako hoćete da proverite navode g-dina Miladina Kovačevića možda je najbolje da svratite do prve kasapnice i proverite cene junetine recimo. Saberite koliko vam treba da porodici napravite jednu pitu s mesom, ništa posebno.
    Možda ste zaboravili koliko je koštalo meso 2010. ali tu je internet, sve se lako nađe.
    Onda uporedite i shvatite da je junetina poskupela više od 100% a svinjetina više od 50%. Posle se vratite na čitanje teksta i tvrdnji Miladina Kovačevića

  2. lako je proveriti, na sajtu republičkog zavoda za statistiku stoji jasno za decembar 2010 godine 39.799 dinara. nigde nema ni na vidiku izmišljene cifre od 52.701 dinara…ali radikalska mašinerija laži mora da spinuje i izmišlja…

  3. Informativno, moja plata sa 34 godine radnog staža 1. septembra 2021.godine iznosi tačno 39.000 dinara. Treba li dalje da komentarišem ?

  4. Odlican analiticki tekst. Sve je rekao. Ipak najbolje narod zna da li mu je bolji standard sada ili 2010. Sta o tome misli rekao je na izborima.

  5. iskreno se nadam da ce ovaj biti medju prvima za lustraciju. Konvertit i iz interesa veliki manipulant

  6. Kad čitam komentare Danasovih botova pitam se šta te osobe rade, koje škole su završile? Zna li iko od njih kako se gospodin Kovačević kotira među svetskim statističarima ili im je, kao svim botovima, dovoljno da ga pljunu?

  7. Bolje da je kratkom rečenicom rekao nešto u smislu, mudra politika predsednika Vučića nam čini da nam je svaki dan sve bolje i bolje, nego što se tu patio sa brojevima. Ionako on nije tu zbog statistike, nego zbog politike.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.