Dobro došli na veliko otvaranje nove premium radnje Tehnomanije 14. novembra u Sava Centru 1Foto: Promo/Tehnomanija

Tehnomanija Vas poziva da posetite njihovu novu radnju u renoviranom Sava Centru i uživate u kupovini sa stilom.

Ova radnja predstavlja pravu oazu luksuza, kvaliteta i odlične usluge za kupce.

Na površini od impresivnih 920 kvadrata prodajnog prostora, moći ćete da pronađete širok asortiman premium proizvoda koji će ispuniti svaku vašu želju i zamisao.

Svi ekskluzivni proizvodi koje Tehnomanija nudi u ovoj radnji su pažljivo odabrani, a vodilo se računa i o enterijeru koji odiše elegancijom i sofisticiranošću, stvarajući idealan ambijent za kupovinu koja će biti nikad lakša i brža.

Vrhunska usluga i stručna prodajna ekipa biće vam na raspolaganju da izaberete idealan proizvod za svoje potrebe.

Na dan otvaranja, moći ćete da kupujete po posebnim pogodnostima, a neke od favorita niskih cena za kupovinu koje bismo izdvojili su BEKO usisivač za 2.999, BRAUN depilator za 2.799, VOX pegla na paru za 999, HONOR smart telefon za 8.888, VOX TV 40 inča za 9.999 dinara.

Uz sjajne cene, Tehnomanija je za dan otvaranja radnje obezbedila bogat fond poklona u iznosu od 50.000 evra, pa će tako kupaci dobiti neki od sjajnih raznovrsnih poklona.

Iz Tehnomanije kažu da otvaranje ove radnje predstavlja dokaz njihove posvećenosti poslu 24 godine i pozivaju sve građane da ih posete.

’’Otvarenje ove radnje predstavlja dokaz naše posvećenosti pružanju vrhunskog iskustva kupovine. Tehnomanija u Srbiji posluje već 24 godine i trudimo se da konstantno napredujemo i rastemo, uz donošenje najnovijih tehnologija i trendova iz sveta kod nas. U organizaciji nove radnje vodili smo računa o svakom detalju, kako bi kupovina protekla što brže i jednostavnije, u enterijeru koji odiše elegancijom. Kupcima nudimo širok asortiman ekskluzivnih proizvoda koji su sinonim za kvalitet. Pozivamo sve građane da posete našu novu premium radnju u Sava Centru i uživaju u kupovini sa stilom’’, naveli su iz ove kompanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari