Donirana ambulantna kola parkirali, pa kupili druga

Ministarstvo rada raspisalo novu "neobičnu" nabavku u kojoj se opet pojavljuje firma Nikom

Ostavite komentar


  1. Od doniranih vozila ne moze se uzeti procenat za mito.Legalizovana je korupcija u zdravstvu a sledi legalizacija korupcije kod javnih nabavki a uskoro,ako ostanu na vlasti,legalizovace i korupciju u sudstvu i policiji.

  2. Kada ce smeniti ministra koji je sve ovo zakuvao??! Nikada!!!

  3. Kada ćes se vaši novinari naučiti da vozilo nije donirao Zoran Djordjević, već Minixtarstvo za rad , zapošljavanje,boračka i socijalna pitanja? Osim , ako Zoran Djordjević nije lično kupio sanitet? Grozno je koliko je ovakvo pisanje površno, a u krajnjoj liniji i zlonamerno i netačno.

    1. Gde su dokazi bote? Dosta smo imali novo radikalskog „zlonamerno i netacno“. Sta je netacno i zlonamerno? Kako izgleda to je svita oko vaseg vodje.

    2. Vesna od prevelikog broja sendwica niste pri sebi…a i nema nekih akcija pa ste u frci kad ce sendvici opet…

      Pritom je ministar taj koji urucuje i dodeljuje vozila u ime ministarstva.
      Ovo pisanje nije zlonamerno vec tacno a vi Zorice sigurno nemate dodirnih tacaka sa ministarstvom pa i ne znate kakva se tortura sprovodi na zaposlenina dok sendvicari poput vas zauzimaju radna mesta licima koja su kompetentnija od vas i vama slicnih

      Prijatno

    3. Draga Vesna, da Vas podsetim, to je isti onaj ministar Djordjevic koji se vozi u dve skode superb koje je nabavio tako sto ih je kupio preko ustanova socijalne zastite( domova za decu), o cemu su novine pisale, isti onaj ministar Djordjevic koji se slupao u luksuznom kombiju(koji je isto kupljen preko ustanove socijalne zastite za decu) zajedno sa stranackim SnS kolegama na putu ka stranackom mitingu. Sve to su pravi novinari istrazili i objavili, a on bi zbog tih zloupotreba trebao bar ostavku da podnese, da ima bar malo morala i obraza!

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.