Dozvole nema ni za bolnicu u Kruševcu

Posle Batajnice, ni drugi kovid centar izgleda da nije izgrađen po propisima

Ostavite komentar


  1. Kovid bolnica u Krusevcu napravljena je na zemljistu koje pripada vojsci tj.
    potpada pod ministarstvo odbrane. To je omogucilo brzo dobijenje uslova jer njima nije potrebna gradjevinska dozvola kao za sva fizicka i pravna lica.

  2. Pa šta! Ni predsednik po ustavu ne može da bude istovremeno i vođa stranke. Predsednik po ustavu ne određuje niti donosi odluke ko će da bude vakcinisan, dobije posao, da deli naše pare drugim državama……..

  3. Ja mislim da je trebalo čekati dozvole, po svaku cenu. Zar je lečenje naroda i pandemija toliko važna da se „KRŠI“ zakon?! Mnogo volim ove zaljubljenike u „tvrdo“ poštovanje zakona, mada sam siguran da se u ovom slučaju radi o teškim licemerima jer su tudji životi bili u pitanju, a ne životi njihove dece ili roditelja. Sećam se i „revolucionarnih izjava“ Svetlane Bojković tipa, „PUSTITE NAS DA ŽIVIMO, JEDNOGA DANA SVAKAKO MORAMO DA UMREMO“?! Sve dok je nije skopčala Korona. Momentalno je zaboravila na principe. Gospodo, dozvolu za bolnicu ili bolnice možemo dobiti i kasnije ali, da iz mrtvih vaskrsnemo nesrećnike, po čijim ledjima bi se merila ova „zakonitost i principijelnost“, nikako.

  4. Pitanje, da li je bilo bolje čekati još godinu dana dozvolu i zatvoriti sve bolnice u Srbiji i prevesti ih u kovid sistem ili izgraditi bolnicu bez dozvole i lečiti ljude?

  5. Budimo iskreni voleli mi nekoga ili ne dali su vaznije dozvole ili ljudski zivoti?

    1. Gde je došlo do toga da se bira između dozvole i ljudskih života? Mogli su da pribave dozvole mnogo brže nego što su sagradili objekte. To što nisu samo pokazuje koliko im je stalo do pravila i procedure, u tome je problem.

  6. Lele majko na šta li će da liči ova rasklapajuća što će u Novom Sadu da gradimo.
    A garant će je garditi na terenu za budući grad na vodi.

  7. Kljucno je sve. I najmanje sitnice.
    Kada prolaze na malim stvarima bice im sve jedno i za velike.
    Pravna, demokratska i civilizacijska dzava podrazumeva uredjenost i pridrzavanje zakona.
    Ovo je legalizacija anarhije!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.