Druga dodela eCommerce nagrada u Srbiji: Hot Spot eCommerce Awards 2022 1Foto: promo

Hot Spot eCommerce Awards je centralni e-commerce događaj u zemlji koji eCommerce Asocijacija Srbije organizuje po drugi put, gde će se okupiti eminentni eksperti iz različitih sektora digitalnog ekosistema, koji su svojim radom i zalaganjem postigli velike rezultate.

Idejasame selekcije i događaja je da ukažemo koliko su učesnici uticali na razvoj elektronske trgovine u Srbiji u protekloj godini, kao i koliko je ovaj aspekt poslovanja doprineo opštoj digitalizaciji društva u kom živimo i time podstaknemo sve koji još uvek nisu u digitalnom svetu.

Kako je u prva tri kvartala 2022. godine izvršeno više od 29 miliona transakcija putem interneta plaćenih karticama u vrednosti od preko 850 miliona eura, to znači samo jedno – elektronska trgovina u Srbiji nastavlja da raste, koliko i naše zalaganje, a sve u cilju daljeg unapređenja e-commerce tržišta Srbije. Samo edukacijom svih činioca digitalnog ekosistema možemo održati ovaj trend rasta i razvoja elektronske trgovine.

Kroz prizmu promocije brze i kvalitetne dostave, sigurnog internet plaćanja i ove godine organizujemo dodelu nagrada Hot Spot Awards 2022 kao dodatni podsticaj svim kompanijama koje su u fokus stavile e-commerce.

Pozivamo sve kompanije da se prijave do 5. januara na zvaničnom sajtu Hot Spot Awards i učestvuju u trci za nagradu!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari