Dubravka Đedović postavljena za članicu IO Komercijalne banke 1Foto: Stanislav Milojković

Dubravka Đedović (Negre) postavljena je za novu članicu Izvršnog odbora Komercijalne banke zaduženu za poslove sa privredom i investiciono bankarstvo.

Đedović je na ovu poziciju došla sa mesta direktorke Regionalnog predstavništva Evropske investicione banke (EIB) za Zapadni Balkan.

„Izuzetno sam ponosna što sam prelaskom u Komercijalnu banku postala deo NLB porodice, vodeće finansijske institucije fokusirane isključivo na ovaj region, njegov dalji ekonomski razvoj, povezivanje i integraciju, kao i na pružanje inovativnih, jednostavnih rešenja okrenutih klijentima. Cilj će mi biti ne samo da doprinesem razvoju privrede u Srbiji, već i unapređenju kvaliteta života u zajednici u kojoj Komercijalna banka posluje. Za NLB Grupu, kao i za mene, ovaj region nije samo tačka na mapi, već dom, i to je naša zajednička vizija“, istakla je Đedović (Negre).

Nova članica IO diplomirala je bankarstvo i finansije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a magistrirala finansije i menadžment na SDA Bocconi Univerzitetu u Milanu i Anderson školi mendžmenta u Los Anđelesu. Govori četiri strana jezika – engleski, francuski, italijanski i ruski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari