Er Srbija prima par desetina stjuardesa i stjuarta: Na konkurs se prijavile stotine kandidata 1Foto: FoNet/ Aleksandar Levajkovic

Nacionalni avio-prevoznik Srbije, Er Srbija, objavio je danas da se do sada više stotina kandidata prijavilo na najvećem konkursu za zapošljavanje novih članova kabinske posade u toj kompaniji u poslednjih pet godina.

Podseća se da je konkurs Er Srbije otvoren do petka, 24. februara, a zbog velikog broja zainteresovanih kandidata koji pozivaju kompaniju u vezi sa konkursom, kompanija je na glavnoj strani svog portala airserbia.com postavila direktan link koji vodi ka formularu za prijavu.

„Ekspanzijom naše mreže destinacija i proširenjem flote otvaraju se mogućnosti za prijem novih članova našeg tima. Poučeni ranijim iskustvima, najveći broj prijava na konkurs stiže upravo u poslednjih nekoliko dana, što se i ovog puta pokazalo kao tačno“, rekla je direktorka ljudskih resursa Er Srbije Milica Netković i pozvala zainteresovane da se prijave.

Pravo na učešće u konkursu ostvaruju svi državljani Srbije koji u trenutku podnošenja prijave imaju navršenih 18 godina, najmanje diplomu srednje škole i tečno govore i pišu engleski jezik.

Poznavanje drugih jezika smatraće se dodatnom prednošću, a važno je i da kandidat ima izražene komunikacione veštine.

Kandidati koji prođu prvi krug selekcije i uđu u uži izbor biće pozvani na dalje testiranje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari