Kompanija Er Srbija juče je otvorila liniju Beograd – Prag na kojoj će svakodnevno leteti avion tipa ATR 72 kapaciteta 66 sedišta. „Nove linije su u skladu sa našim ambicijama da neprestano širimo mrežu i sa nestrpljenjem očekujemo sve mogućnosti koje će proisteći iz uspostavljanja linije za prelepi grad Prag. Mi ćemo sa entuzijazmom nastaviti da polećemo ka novim i zanimljivim destinacijama, a verujemo da će letovi za Prag da omoguće još veće koristi na polju trgovine, turizma i investiranja između ove dve zemlje“, rekao je juče Dane Kondić, generalni direktor kompanije Er Srbija, prilikom otvaranja saobraćaja sa Pragom.


Na internacionalnom aerodromu Vaclav Havel povodom dolaska aviona iz Beograda organizovana je svečanost, a predstavnici vazdušne luke u Pragu rekli su da se raduju što su posle dve godine obnovljeni letovi između glavnih gradova dve zemlje.

Er Srbija će ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom sa međunarodnog aerodroma Nikola Tesla u Beogradu poletati u 7.10 ujutru, a povratni let iz Praga kreće u 9.50 ujutru. Letovi utorkom, četvrtkom i subotom polaze iz Beograda u 18.15, a iz Praga se vraćaju u 20.55. Od leta 2014, Er Srbija će preko matičnog aerodroma u Beogradu obezbediti i letove od Praga za Abu Dabi, glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, i sedište vlasničkog partnera, kompanije Etihad ervejz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari