Er Srbija: Zbog nevremena i zabrane točenja goriva značajna odstupanja od planiranog reda letenja 1Foto: Shutterstock/DenisKlimov

Vremenske nepogode i pet zabrana točenja goriva na beogradskom aerodoromu „Nikola Tesla“ nepovoljno utiču na saobraćaj Er Srbije, saopštila je danas ta kompanija.

Kako je saopšteno, usled izuzetno nepovoljnih vremenskih uslova i čak pet zabrana točenja goriva na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ u subotu, 5. avgusta 2023. godine u popodnevnim i večernjim časovima došlo je do značajnijeg odstupanja od planiranog reda letenja Er Srbije.

Posledično, očekuju se dalja fazna kašnjenja i tokom današnjeg dana 6. avgusta 2023. godine).

Er Srbija je navela da žali zbog neprijatnosti i radi na otklanjanju poteškoća i minimiziranju posledičnih kašnjenja.

„Nadležne službe nacionalne avio-kompanije preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se očuva redovnost saobraćaja, u skladu sa planiranim redom letenja, i da zbrinu sve putnike čiji će letovi eventualno kasniti ili biti otkazani. Svi putnici koji izgube svoje konekcije biće preusmereni na druge odgovarajuće letove“, navodi se u saopštenju.

Za više informacija, putnici se mogu obratiti Kontakt centru Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, posetiti airserbia.com ili stranice Er Srbije na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari