Er Srbiji 2,5 miliona evra za 80.000 praznih sedišta

Da li je prošlogodišnje povećanje broja putnika na aerodromu "Konstantin Veliki" za 17 odsto značajan uspeh

Ostavite komentar


  1. A SAMO JE DJILAS SA DOHODKOM FIRME NESTO UZEO NARODU, DRUGI PRIVATNICI U SRBIJI NISU???? STA JE URADIO MIN. POPOVIC SA MINELOM???KARIC I TELEKOM??? NISMO SVI GLUPI I ZABORAVNI A I MA IH JOS MNOGO.
    JA SAM BIO OBICAN SLUZBENIK I NEMAM NISTA PROTIV PRIVATNIH POSLODAVACA, ONI SU HRABRI, NE MOZE SVAKO DA IMA PETLJU ZA PRIVATNI POSAO ALI STA SU SE OKOMILI NA DJILASA???? CITAM DA JE NEKE POL. RIVALE PREDSEDNIK NAZVAO LESINARIMA.. PRETUZNO!

    1. A zasto se vi derete? I zasto admin objavljuje nekulturno obracanje javnosti?

  2. Mora Arapi da zarade, kod njih nema ništa džabe za korist Srbije ili naroda i privrede.

  3. Mala ispravka. Broj letova je za 38% veći što još više govori o tome da je povećanje broja putnika neodgovarajuće. Ali lako je trošiti tuđe pare.

  4. Jesu u to zvanicno povecanje uracunate i ovih 80000 karata koje su placene iz budzeta er srbiji?

  5. Kratko i jasno, dok Air Serbia uz ogromne budzetske donacije obavlja tek polovinu moguceg a petinu ukupnog saobracaju na aerosdotmu u Nisu, taj isti aerodrom uz nove dotacije raspisuje konkurs za prosirenje a ovamo nalazi se u velikom minusu! Glavna osobina SNS-a je da ocigledne nedostatke politike, za koje ne treba fakultet da bi se videli, hvali i hvali!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.