Galetin: Srbija ima dovoljno hrane, neće biti praznih rafova i nestašica

Ostavite komentar


  1. Činjenica je da u Srbiji, za sada, ima dovoljno hrane. Ali, seljaci su smanjili drastično svoju proizvodnju, bar oko Leskovca. Sada se po prase ide u okolna sela, a do pre neku godinu ih je bilo u komšiluku. Mleka je bilo u svakom seljačkom domaćinstvu, a sada se retko nalazi. Sir takođe. A pšenica i kukuruz su imali bagatelne cene, tako da su seljaci nerado orali njive, a mnogi su i odustajali. Tako dasam siguran da seljaci mogu mnogo više da proizvedu, ali ne pod uslovima koji su na tržištu naše države. Dajte seljacima „poštene“ cene i videćete koliko mogu da proizvedu. A valjda neko od političara zna šta se podrazumeva pod „poštenim“ cenama.

  2. Manje vremena gubi na internetu.Hvataj se motike i na njivu .Vidi ti njega Šta on drži politički čas ovde.Spavat i motiku zorom na ledja.

  3. Ali zato cene ima da dignu i sa parama necemo moci da kupimo nista vise . Nestasice nece biti Ali sa minimalcem ima kupimo kg brasna ulja I secera, pa ko para ima imace i zaliha

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.