Sedmicu pred izbore, Vučić u Nišu otvara gasovod između Srbije i Bugarske – tvrdi da nije funkcionerska kampanja

Ostavite komentar


  1. Najoblje bi bilo da uspori projekat i da kaže, čekajte da prođu izbori. Ili još bolje, da je odustao od projekta jer nervira opoziciju.

  2. Мислио сам да ће критика бити нешто друго, али то да се отвара интеркомектор је болесно. Па ко је крив ДОС-у што је за 12 година отворио само једну деоницу Коридора 10 из њиве у њиву и најскупљи мост на свету без пристуоних саобраћајница.

  3. Sve u svrhu licnog rejtinga,a pazljivo birano u timu savetnika sa raznih antidrzavnih meridijana.Sta drugo i ocekivati od ovakvih ljudi.Zato Srbija lici na zatvor prepun kriminalcima koji cekaju na sudjenje malo poduze.Beograde,potucimo do nogu ovu bandu 17.12.

  4. Bombardiranje medija otvaranjem puteva i naftovoda sa EU novcima i reklamiranje u svoje ime, ali mome Dedi prica kako netreba EU i da smo jaci od svih na Balkanu pa mu da 30€ za glasanje i ponovo iz EU Kase!, pa vojska pa kosovo…… ako ga neskinemo boljeg nismo ni zasluzili.

  5. Pa vi ste sami birali vreme održavanja izbora. Sad što se potrefilo sa rokom završavanja gasovoda!

  6. Ако се нешто ради и отвара не ваља.Ако се не ради опет не ваља.Па шта САД хоћете .Музичку жељу.

  7. Ne bi glasao za njega I stan da mi pokloni u BW. Gledam dedu koga nece da prime u bolnicu a ne moze ni noge ni ruke da pomeri…I kazu nemaju na osnovu cega…sramota za ekonomskog tigra…NIKADA

  8. Za vreme radnickog samouravljanja je izraz “privremen“ ispred “rada“ sluzio kao lozov list na “onoj stvari“ . Sada Vucic prodaje srpske radnike direktno stranim preduzimacima kao OTVARANJE RADNIH MESTA za srpske radnike.

  9. Zar je moguće toliko baljezgati bez stida i obraza i naravno časti? Ko još o tome brine i onako ste sve zakatačili….

  10. Da li otvaranje gasovoda znaci da ce sada ovih dana poteci gas iz Azerbejđana u Srbiju. Šta znaci otvaranje konektora? Ako gas odmah ne potekne onda je to funkcionerska kampanja.

  11. Jos nismo završili sa Udbom.
    Iz koje porodice poticu dva brata , vecina Ministara u vladi, rodbine veze ovih iz Proglasa ..
    Jos iz vremena Krcuna i bratije.
    Gde ste istrazivackinovinari da napravite rodoslov ovih danas.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.