Građani imaju pravo na manje račune zbog hladnih radijatora: Od koga zahtevati naknadu za neisporučeno grejanje

Ostavite komentar


  1. Lupate kao i obicno…grejanje se uvek uskladjivalo sat spoljasnom temperaturom,koliko se puta i produzavala grejna sezona zbog hladnih dana….malo realnosti ako nije roblem

  2. Hvala, na brizi za gradjane, ali nema potrebe za vraćanjem novca, puno puta su nas grejali duže nego što je trebalo, a sada je lepo vreme, a i dobro je da se prištede energenti!

  3. Poštovani,pa nije baš tako. Ako grejna sezona traje 6 meseci a za stan od 61m2 plaćamo 85000dinara godišnje. Za 15 dana ne grejanja po ovome treba umanjiti račun za 7000dinara. Što nije baš malo.

  4. Njihove odluke niko ne može da pobije. Rade šta hoće. Niko im ništa ne može. Država bez zakona.

  5. Ja cu podneti prigovor svakako pogotovo ako bude isti ili veći račun nego prošle godine, a grejanje pustili samo jedno jutro do 9h i to 21.oktobra

  6. Da li je iko podneo zahtev za povecanje cene grejanja, kada su toplane grejale i po 24 sata?

  7. Mozda su radijatori topli cele noci kod doticnih u Beogradu, ali u Leskovcu samo za Novu godinu i za Bizic greju cele noci, u ostalim danima nikada. Sramota

  8. Ove komentare pisu botovi! Koji ,,normalan“gradjanin,koji placa uslugu za ,,nesto“ sto ne prima,moze da ne reaguje. Dragi botovi,stanovi politicara su i te kako topli,vecinom imaju podno grejanje,da im nogice ne zebu,da mogu da hodaju bosi e sav taj njihov luksuz placa sirotinja! Progledaj Srbijo!!!

  9. Danas 31.10.2022. i grejne probe. Kod nas, Bežanijska kosa opet ista priča. Pola radijatora hladni, pola umlačeno 1/3, a 2/3 hladni. Svake godine ista priča. 10 godina zovemo, prijavljujemo i 10 godina nisu prstom mrdnuli.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.