Grčić prekinuo radni odnos i napustio EPS

Ostavite komentar


  1. u Srbijagas – tamo je potrebna hitna stabilizacija sistema!!!!!!!!!! Mada, u poslednje vreme je skočila cena pečenih prasića- pa ko zna, možda bude radio dva posla???!! Sposoban je on – školovan i usavršen u SNS sekti!!

  2. A zatvor? Opet ništa. Mene dosli da hapse zbog neplacene kazne od 5000 dinara a njemu nista. Samo otkaz?

  3. A plata iz epsa ostaje,samo radi negde drugde,tako je kad je sporazumni raskid

  4. Sta??? Podneo ostavku?? Covek mora da krivicno odgovara za sistematsko unistavanje elektro sektora.. Dakle ZATVOR!!

  5. Kako je čovek bez škole mogao da vodi takav gigant kao što je EPS? Zamislite frustracije pravih elektro inžinjera kada su doveli neznznlicu na takvo mesto. Čija je to odluka bila? Bože sačuvaj nas neznalica, diletanata i budala!

  6. Zalosno je sto je ministarka na slobodi ,a jos zalosnije sto je toliko vidno da su bile sabotaze u EPSu da se sve tako ovo i namesti. Grcic je jedan od ljudi koji je pomogao mnogima a sada ga pljuju ti isti kojima je dao koru hleba!!!
    SVAKOM NEKA SLUZI NA CAST!

  7. Šteta velika! Takav stručnjak da napusti tako važnu državnu firmu. Sigurno će ga rasporediti u ambasadore.

  8. I samo otkaz…popis imovine i njegove i njegove rodbine da se otplati deo duga drzavi koje je naneo. E, onda u zatvor njega i onog ko ga je postavio i garantovao za njega. Pa onda ne Srbija gas da se krene po kratkom postupku i na ostale. Tako se puni budzet a ne ljudima izvrsitelje na vrata, one lopove koji otimaju bez pardona, zbog racuna za struju od 5000 rsd. Ali to samo moze ozbiljna drzava da uradi i ozbiljan drzavnik, kao sto je Putin uradio u Rusiji . Svi su platili danak pa i Putinov kum.

  9. On jeste kriv za stanje u eps u jer praksa sns je da postavlja na tako vazna mesta ljude koji nmajuveze sa sistemom niti su skolovani niti imaju znanje ja sam u komsiluku radnika epsa niko ne kontrolise ranike s ako ima sluzbeno vozilo svaki dan razvoze decu do skole suprugu na posao vikendom do trznih centara restorana pa idosela i poseta roditeljima to trsje vec 17godina pa izracunajte samo tak trosak gorivo gume servisi registracija a sta se sve radi na mesta sefova direktora i niko to ne sprecava

  10. Neko je pomenuo zatvor, taj film nema da gledate ,moze da dobije jedino otpremninu da mu se nade ,jer ovo je pravna drzava uredena po arsinima da ustav nepostji ,kriminalcima da se kroz sudske sporove opere biografija pojedinim iplati osteta , ako je neko od njih za vreme predhodne vlasti platio porez obavezno da im se vrate srestva kroz smisljene sudske mahinacije privodenja pritvaranja…valda je to bilo diplomska tema najboljeg studenta pravnog fakulteta.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.