Grunauer 7. novembra odgovara na Fejsbuku o reformi poreza na imovinu

Najzanimljiviji odgovori potom će biti objavljeni u štampanom i onlajn izdanju Danasa
Novi “Intervju na mreži” lista Danas - o projektu Reforma poreza na imovinu

Ostavite komentar


  1. Da li treba plaćati porez na nekretninu koja nije legalizovana iako je podnet zahtev pre deset godina, a do sada nije donesemo rešenje?

    1. Da, mi plaćamo porez od skoro pola miliona dinara godišnje!!! na imovinu koja nije legalizovana i za koju je zahtev za legalizaciju podnet pre oko 15 godina!

  2. Moja supruga plaća porez na stan, koji je 2000g proširen sa građevinskom dozvolom a potom 2003g po uplaćenim taksom odbijena upotrebna dozvola. Stan do danas nije uknjižen a plaćamo porez i na dograđeni deo. Da li da prestanemo sa plaćanjem poreza do okončanja uknjižbe?

  3. Veliki broj gradjana ne placa porez na imovinu a jos veci ne na povrsinu koju poseduje, te je stvarno neophodno izvrsiti popis.Lokalne samouprave ali i Zakon ne predvidja olaksice za ugrozene grupe a pricaju o socijalno odgovornoj drzavi.Moj primer zivim sam u jednosobnom stanu invalid sam 100% ali nemam nikakve olaksice.Moj komsija ima 5oo kvadrata a placa porez na 50m2 sto znaci da ima olaksicu 9O%.

  4. Nismo prijavili porez na vikendicu od 40m2 posto nismo koristili jer nije bila zavrsena, sada smo je zavrsili, da li cemo biti kaznjeni sto do sada nismo placali ni prijavili porez.Hvala

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.