Guberinić: Po čijem nalogu se oduzimaju CarGo automobili?

Nakon oslobađajuće presude i dalje traju pokušaji nelegalnog oduzimanja CarGo automobila

Ostavite komentar


  1. Sad će Zagorka da reaguje, samo da popije kafu i javi Interpolu da je dobro. Žena ima najbolji posao u zemlji. Plata ide, kriminala nigde.

    1. „Oslobadjajuća presuda suda za prekršaje“. Dečko ne legalnom organizacijom prevoza putnika u drumskom saobraćaju napravio si krivično delo a ne prekršaj.

  2. Lopovi! Bando! Izrabljujete ljude, ne dajete im plate, placaju gorivo od svojih para, terate ih da otvaraju firme a onda nakon toga im ne placate poreze i doprinose! Ua, kriminalci! Ua, bagro! Nestanite vise – zauvek! Posasti!

  3. po nalogu zakona o prevozu putnika udrumskom saobracaju clan 92!! sibicri.

  4. Ako naručim vozilo nije važno na koji način, da me proveze od tačke A do tačke B i platim za tu uslugu to je taksi prevoz, svuda u svetu. Jedino za Guberinića to nije taksi prevoz.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.