IKEA privremeno zatvara robnu kuću, kupovina samo onlajn 1Foto: Pixabay/Icondigital

Kompanija IKEA Srbija saopštila je da će, kao preventivnu meru protiv širenja korona virusa, danas u 18 časova privremeno zatvoriti svoju robnu kuću u Beogradu.

Direktorka IKEA Jugoistočna Evropa Sara Del Fabro rekla je da su „ovo posebna vremena, a da je njihov apsolutni prioritet da osiguraju zdravlje i bezbednost njihovih potrošača i zaposlenih“.

„Pažljivo smo ih slušali i budno pratili situaciju. U ovom trenutku verujemo da je ovo prava odluka za sve nas. Radujemo se da u budućnosti ponovo dočekamo naše potrošače u robnoj kući u Beogradu“, rekla je ona.

U saopštenju se navodi da će potrošači i dalji moći da kupuju onlajn na ikea.rs i beskontaktno dobiju svoje proizvode na kućnu adresu. Ljudi su u središtu poslovanja kompanije IKEA koja ostaje posvećena da na najbolji mogući način podrži svoje zaposlene tokom ove složene situacije.

„Kao kompanija koja duboko brine o ljudima i planeti, naše misli su uz one koji su pogođeni virusom i onima koji neumorno rade brinući o njima“, dodaje Sara Del Fabro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari