"Isparilo" pola miliona evra?

Ostavite komentar


  1. Ah da,ovaj text me podsetio na tog (skoro zaboravljenog) lika iz nekdasnjeg dueta "Ivica i Marica" tj. dacic i percevic ! Gde je goran percevic ? Sta je sa sudskim postupkom protiv njega (i ostalih poreskih duznika) ?Sve mi se cini da ce kao i u slucaju "gos““n salata karic"-a,da dodje do zastarelosti postupka !!

  2. A bivsi gradonacelnik je po recima sefa Rasima Ljajica nagradjen pozicijom u Beogradu. Ovo se nikad ne bi desilo da zeleno svetlo nije dao Rasim Ljajic,bez njega se ne donosi nijedna odluka a kamoli ovako krupna.Za 15 godina vladavine , stranka SDP nije otvorila jedno radno mesto u Pazaru, najuspesnija pazarska kompanija je "Pejic Turs" koji ljude vodi u Zapadnu Evropu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.