Uskoro kreće isplata pomoći od 20.000 dinara: Ko sve ima pravo na jednokratnu naknadu?

Ostavite komentar


  1. Можете и 200 000 да ми дате,али ја вас све више не подносим,ви сте ЗЛО.

  2. Ma da mi date ne znam sta na ovome svetu,zbog vas sam zdravlje izgubila,ne bih vas podržala nikad.Moj obraz je neukaljan i takav ce ostati.Pitam se samo kakav treba da si ,pa da podrzavas ovo zlo na vlasti?Zar se ne plašite Boga?

  3. Počelo je, odavno uobičajeno, podmićivanje penzionera pred izbore da glasaju za najvećeg unesrećitelja ne samo penzionera nego većeg dela stanovnika Srbije. I da će svoj glas, jer su mnogi već na ivici gladi, prodati za pišljivih 20.000 dinara! AV računa da svi penzioneri i drugi koje će podmititi imaju čuveno „kratko pamćenje“ i da su odavno zaboravili pljačku penzija današnjeg „darodavca“. AV će po običaju, desnom rukom davati mito, a levom rukom će preko ogromne inflacije, povećanja cena i sve lošijeg standarda života, povećanja smrtnosti stanovništva, povećanja broja obolelih od malignih bolesti itd. oteti ili obezvrediti poklonjeno pa čak i ono što su penzioneri imali i pre podmićivanja!

  4. Računate da su penzioneri manje vise dementni pa se ne sećaju ni šta su juče jeli,a to kako žive vi im najbolje objasnite.Tako računate kad konačno isplatite tih 20000 din. frisko pred izbore da će vas se setiti kao dobrotvora i da će glasati za vas.A to što svoje zadnje dane zive ko napušteni psi lutalice(koga briga).Bitno da vi imate glasacko telo.

  5. Коментар на коментаре: Уобичајено, све по истом калупу.
    Има један цитат која је типична за ваше „коментаторе“
    „Kad svi misle isto, znači da niko ne misli dovoljno.“ Lippmann.

  6. Ja jos nisam dobila ni penzionersku karticu,koliko meseci ce se razvlaciti ovih jadnih 20 000.Penzija mi je sa povisicom 16 400 din.

  7. Posto vec tako delite nase pare zasto odvajate bolesnu decu koja primaju tnp preko socijalnog od onih koja primaju preko pio fonda? Zasto sva deca sa genteskim bolestima nemaju prava na tnp vec im merite invaliditet po tabelama statim 100 godina i odbijate ih jer mogu sami da se obuku i hrane inako imaju retke bolesti koje zahtevaju skupe sumplemente?!!!! Zasto ne delite nase pare i svim invalidima sa tnp kad ste toliko „velikodusni“. Zasto samohrani roditelji bez drugog roditelja nisu nigde prepoznati od drzave nemaju pravo ni na deciji traze im prosek plate. Vi ste zlo od vlasti i svako ko glasa za vas zasluzuje da bude proteran iz ove drzave zajedno sa vama!!!!

  8. Zasto moja majka nije dobila novcanu pomoc prosle godine dobila ima 93 god .ziva je niko nezna da objasni kome da se obratim za tih 20 000 na spisku biraca a pare gdesu .pomozite kome da se obratim

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.